Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç- Galatasaraylı Olmaktan Utanıyorum

cenx

Öne çıkan mesajlar

hıncal uluç ölsün artık ya, ya da yazmasın hiç bi yerde atsınlar bunu her yerden, 5-6 hafta önce fenerbahçe şampiyon lig bitmiştir, aziz halletti herşeyi, ligin kaderi belli fln diodu gerzek herif otoriteymiş gibi, sanki böyle tüm pis işlerin telefon edilip bildirildiği tipler var bu da onlardan biriymiş gibi, konuşup duruo sadece yanımda düşse kaldırmam yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

Ya Hıncal Uluç nedir ama ya
tamam saygın gazateci yılların tecrübeleri önemli bi yazarıama
yani futbolda görülmiyeni görcem, konuşulmıyanı ben konuşcam hal ve tavrı işin cıvkını çıkartıyo.
Üstelik bok atıp kaçan, ego delisi bi herif yani

hıncal uluç'u değil, söylevlerini eleştirip üzerine yorum yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı falan denmiş, izledim de, gayet haksız yani =D

Dayanamadım kapattım zaten yönetime nasıl laf etsem diye yırtınıyor adam. Başarısız olduğumuzda Fener'in de şampiyon olmaması tabii ki sevindirecek. Rekabet bu. Kendi başarısına sevinemiyor diyor. E başarılı elbet olacağız. Şampiyonluğa düzenli olarak oynayan 3 kulüp varken bir tanesinin her sene şampiyon olmasını beklemek zaten aptallık olur. Umarsın, istersin ama şampiyon olamadın diye olay çıkartamazsın. Şampiyonluğun 3 güçlü adayı var yahu, her sene her sene nasıl aynı takım şampiyon olsun?

4 sene üstüste şampiyonluk ve UEFA falan görünce bi tarafı havalanmış heralde Hıncal'ın. Çok yetersiz bir yorumcu, çok istiyosa aday olsun ama yönetimin arkasından salak salak konuşmasın. Çıksın kendisi yönetsin. Adnan Polat yönetimi, önceki yönetimlerden daha başarılıdır. Stadı yapmıştır, çok büyük isimleri getirmiştir. Tutmadı o ayrı konu, ama büyük isimleri getirebilmesi de başarıdır. Ki takımın ekonomisine Faruk Süren gibi ağır darbe vurmadan yapmıştır bunu. Üstelik takımda yeniden yapılanmaya gidilmiş, Rijkaard gibi bir hoca getirilmiş, paf takıma yeniden yatırım yapılmış ve Tugay başına getirilmiş, ekolü olan ve geleceği olan bir takım yaratma çabasına girilmiştir. Birkaç sezon sportif başarısızlık bu yolda kabul edilebilir bir şeydir. Hıncal anca laf edip dursun etrafa
Sosyal ağlarda paylaş

ya fenerin şampiyon olamamasından çok bursanın şampiyon olmasına sevindiysek ne olucak ? trabzondan sonra, ilk defa milyon dolarları saçma sapan harcayan 3 büyükleri ezerek, iyi futbol oynayan bir anadolu klübünün şampiyon olmasına sevindim ben açıkçası.

belki de önümüzdeki yıllarda süper ligin tüm seyrini değiştiricek bir ilke imza attı bursa takımı. tabi şampiyonluğu da son maçta fenerin elinden alması ve fenerin şampiyonluk sevinç gösterileri ise apayrı bir bonus oldu.

bunu düşünebildin mi acaba hıncal o üstün süpersonik zekan ile?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

tellos said:

Ya Hıncal Uluç nedir ama ya
tamam saygın gazateci yılların tecrübeleri önemli bi yazarıama
yani futbolda görülmiyeni görcem, konuşulmıyanı ben konuşcam hal ve tavrı işin cıvkını çıkartıyo.
Üstelik bok atıp kaçan, ego delisi bi herif yani

hıncal uluç'u değil, söylevlerini eleştirip üzerine yorum yapıyoruz.

+1 bencede abi burakın attığı gol geçersiz sayılmalı,kural ihlali vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam şaka insanı sdf.

O videodaki kırmızı çizgi programında da şu gezegen üstünde profesyonel olarak yapılan bütün spor dallarını eleştiriyor, tartışıyor herif.

Geçen Curling tartıştılar.

Adam aynı zamanda güzellik yarışmalarına juri olarak katılıyor falan.

Aynı zamanda gazetede freelance köşesi var politika-kültür-sanat-ekonomi-siyaset ne ararsan yazıyor.

Sanırım bir iki tane de albümü var ki yanılmıyorsam bir ara söz yazarlığına soyunmuş.

Hayat hıncala güzel anasını satıyım ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...