cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1254565415803&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 her sene aynı demeçler. gs dünyadaki tüm takımları yenip tüm kupaları kazansa bile geçirecek bi kulp bulur o. rahatlamaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hıncal uluç sen kim köpeksin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Diamor said: hıncal uluç sen kim köpeksin ya uygur turkcesi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hıncal uluç ölsün artık ya, ya da yazmasın hiç bi yerde atsınlar bunu her yerden, 5-6 hafta önce fenerbahçe şampiyon lig bitmiştir, aziz halletti herşeyi, ligin kaderi belli fln diodu gerzek herif otoriteymiş gibi, sanki böyle tüm pis işlerin telefon edilip bildirildiği tipler var bu da onlardan biriymiş gibi, konuşup duruo sadece yanımda düşse kaldırmam yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 konuşmanın başı da sonradan Fenerbahçe hakkında yapılan yorum da gayet yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Esh said: Diamor said: hıncal uluç sen kim köpeksin ya uygur turkcesi mi bu? lol paticikte de hıncal uluç düşmanlığı var. ben de galatasaraylıyım ve söylediklerine katılıyorum. Utanıyorum demiyorum ama şuan takımıma karşı bir antipatim de yok değil. Söylediği çoğu şeyde haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ya Hıncal Uluç nedir ama ya tamam saygın gazateci yılların tecrübeleri önemli bi yazarıama yani futbolda görülmiyeni görcem, konuşulmıyanı ben konuşcam hal ve tavrı işin cıvkını çıkartıyo. Üstelik bok atıp kaçan, ego delisi bi herif yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sana laflar hazırladım Ercan Saatçi. Çok doğru konuşmuş Saatçi Ercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Esh said: Diamor said: hıncal uluç sen kim köpeksin ya uygur turkcesi mi bu? hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hıncal uluçun galatasaraylı olmasından utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 tellos said: Ya Hıncal Uluç nedir ama ya tamam saygın gazateci yılların tecrübeleri önemli bi yazarıama yani futbolda görülmiyeni görcem, konuşulmıyanı ben konuşcam hal ve tavrı işin cıvkını çıkartıyo. Üstelik bok atıp kaçan, ego delisi bi herif yani hıncal uluç'u değil, söylevlerini eleştirip üzerine yorum yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Adam gayet hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 birisi hıncala dalga geçilen konunun celebration fail oldugunu söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Haklı falan denmiş, izledim de, gayet haksız yani =D Dayanamadım kapattım zaten yönetime nasıl laf etsem diye yırtınıyor adam. Başarısız olduğumuzda Fener'in de şampiyon olmaması tabii ki sevindirecek. Rekabet bu. Kendi başarısına sevinemiyor diyor. E başarılı elbet olacağız. Şampiyonluğa düzenli olarak oynayan 3 kulüp varken bir tanesinin her sene şampiyon olmasını beklemek zaten aptallık olur. Umarsın, istersin ama şampiyon olamadın diye olay çıkartamazsın. Şampiyonluğun 3 güçlü adayı var yahu, her sene her sene nasıl aynı takım şampiyon olsun? 4 sene üstüste şampiyonluk ve UEFA falan görünce bi tarafı havalanmış heralde Hıncal'ın. Çok yetersiz bir yorumcu, çok istiyosa aday olsun ama yönetimin arkasından salak salak konuşmasın. Çıksın kendisi yönetsin. Adnan Polat yönetimi, önceki yönetimlerden daha başarılıdır. Stadı yapmıştır, çok büyük isimleri getirmiştir. Tutmadı o ayrı konu, ama büyük isimleri getirebilmesi de başarıdır. Ki takımın ekonomisine Faruk Süren gibi ağır darbe vurmadan yapmıştır bunu. Üstelik takımda yeniden yapılanmaya gidilmiş, Rijkaard gibi bir hoca getirilmiş, paf takıma yeniden yatırım yapılmış ve Tugay başına getirilmiş, ekolü olan ve geleceği olan bir takım yaratma çabasına girilmiştir. Birkaç sezon sportif başarısızlık bu yolda kabul edilebilir bir şeydir. Hıncal anca laf edip dursun etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ya fenerin şampiyon olamamasından çok bursanın şampiyon olmasına sevindiysek ne olucak ? trabzondan sonra, ilk defa milyon dolarları saçma sapan harcayan 3 büyükleri ezerek, iyi futbol oynayan bir anadolu klübünün şampiyon olmasına sevindim ben açıkçası. belki de önümüzdeki yıllarda süper ligin tüm seyrini değiştiricek bir ilke imza attı bursa takımı. tabi şampiyonluğu da son maçta fenerin elinden alması ve fenerin şampiyonluk sevinç gösterileri ise apayrı bir bonus oldu. bunu düşünebildin mi acaba hıncal o üstün süpersonik zekan ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Düşünmüştür de söylemez. Her şeyi gayet iyi biliyordur, her şeyin farkındadır o. Ama medyaya konuşurken böyle konuşur, hem iyi rating alır para kazanır, hem de yönetime laf etme alışkanlığını sürdürmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yani şu yüzden haklı, Yıllardır Fenerbahçe 6-0 aaa heeee diye bizi yenmekle büyük kulüp olduklarını iddaa ederken, bu kadar başarılara sahip olan bu kadar büyük bir camianın Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna sevinecek kadar düşmesi utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://img.mynet.com/ha3/h/hincal_uluc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Diamor said: hıncal uluç sen kim köpeksin ya ahah adam google translate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Arkasokak said: tellos said: Ya Hıncal Uluç nedir ama ya tamam saygın gazateci yılların tecrübeleri önemli bi yazarıama yani futbolda görülmiyeni görcem, konuşulmıyanı ben konuşcam hal ve tavrı işin cıvkını çıkartıyo. Üstelik bok atıp kaçan, ego delisi bi herif yani hıncal uluç'u değil, söylevlerini eleştirip üzerine yorum yapıyoruz. +1 bencede abi burakın attığı gol geçersiz sayılmalı,kural ihlali vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Abi adam şaka insanı sdf. O videodaki kırmızı çizgi programında da şu gezegen üstünde profesyonel olarak yapılan bütün spor dallarını eleştiriyor, tartışıyor herif. Geçen Curling tartıştılar. Adam aynı zamanda güzellik yarışmalarına juri olarak katılıyor falan. Aynı zamanda gazetede freelance köşesi var politika-kültür-sanat-ekonomi-siyaset ne ararsan yazıyor. Sanırım bir iki tane de albümü var ki yanılmıyorsam bir ara söz yazarlığına soyunmuş. Hayat hıncala güzel anasını satıyım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bütün gücü fulardan alıyor. haşmet babaoğlu da yüzüklerden. oluyor böyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar