Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Arkadaşlar arkadaşım söyledi Vans ünlü board ayakkabısı antalyaya mağaza açmış hepsi orjinalmiş ayakkabılar fln 30$ tişörtler fln 15 milyon arkadaşım öle bi anlattıki dükkanı soyup gelesim geldi :) 400 milyonluk alışveriş yapmış snowboard malzemeleri ayakkabı fln almış anlatıyo böle azım sulandı yaf :) keşke board da satsalar ama :(... neyse ben öğreniyim yerini bi gün gidek :) sömürelim orayı bizde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nerde hoca Lara da mı Kalekapısında mı merak ettim gidecem akşamın bu vakti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 niye abi burda snowboard malzemeleri tahtası satan baya yer var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 screamer abicik örnekköyde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ziktir 100.yıldan nasıl gidecem Örnekköy de hangi otele yakın bari yarın gidiyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 saklıkent diye bi yer mevcut antalyada kayak merkezi fln vardı galibam onun içindir[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Saklıkent de bu vakitte kar olmaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 olabilir ama bir sürü değişik şey satıolarmış canta fln :) terry bogard ın eldivenlerinden alcam kendime bi tanede canta :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 illa aldığın vakit mi olcak mayoyu sadece yazın kullanıyosun mesela bunlarıda kışın kullanırsın[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yeni açılmış bu adam Ekim e kadar ne satacak acep sence kim alır yazın bir vakti ki şu an 40 dereceden fazla bir sıcaklık var nemle beraber bu havada adam kışı mı düşünür bu arada kış malzemeleri Büyük Migrosta da var ama allah dan t-shirt falan da satıyormuş ayrıca D. garajında da satıyorlardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ama tişörtler 15 milyondan başlıyor! hepside orj[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yaw zaten o yüzden gidecem nerde Örnekköy de adres ver[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 vans in snowboard ayakkabisi degil SKATEBOARD ayakkabisi unlu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 lol infected iptal ettin beni (esc e bas) abi biliyoruz tabiki snowboard malzemeside satıyoruz dedik ztn yukarda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi dakka bu ibne vans zamanında çok zahmete osktu beni cidden antalayda çaıldı mı yoks asparagas mı bir de bunun istanbudla şubesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 antalyada saklıkent var , yani satilmasi doğal[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya vans daha öçok ocncon skater ayakkabısı satıyor saklıkent onun hedef kitlesine çok uymuyor ya cidden merak ettim var mı bu mağaza analtayada ciddi cidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi örnek köydede var yaw ark söledi götürcek beni bi günde param oldugunda büyüyünce coder olacam (bkz:wastiee) muhabbeti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 örnekköy neresi? ciddiiym ben bu konuda bir ayakkabıyı dünyanın 4 köşesinde aradım ama yoktu burda varmıdır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 vans se vardır :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 var da vans ın sitsinde international kısmında türkiye dealer ı yok nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 varvar sen görmemişindir iddiasına girelimmi? bi yıllık domainine? ;) *! serce parmağını uzatır *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ankarada yokmu bu adamlardan 15 millona gözel tişörtler alarız ne güzel, keyifle giyeriz :-)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya trnin bir yerinde olsa yeter sikko şirket vans trye yollamıyo zaten sinir ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nerde açacaklarını biliyorlar adamlar abi :) istanbulmuş PEH!! istanbul sux be! antalya Cennetler ülkesi![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar