Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Rosicky'nin açıklamaları yayınlanmış bugün Arsenal sitesinde, artık kupalar kaldırmak istiyorum falan diye, Arsenal'de kendini göstermeye yönelik. Nasıl geliyor bize? sdfsdf

Bizde kupa kaldırma şansı arsenalde kaldırma şansından daha yüksek.. :D

Tabi herhangi bi kupaysa istediği :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

ledesmayı hiç izlemedim bilmiyiorum da rosicky+altidore efsane transferler olur. inş doğrudur ne diyelim. taraftarları beklettiklerine değmiş resmen.

altidorea kötü transfer demek saçmalık olmuş ya. makakula bile sırf kuvvetiyle gol kralı oldu açık ara, altidore bu adamın daha atletik+daha yeteneklisi. geçen sene baroş sakatlığından sonraki, atletico madrid maçında ardanın tek forvet olarak sahaya çıkmasını unutmuş galiba insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Valla kiralik deniyor altidore icin zaten.

Ayrica ben fcn ye de cok guvenirim 2.5 senedir takip ediyorum dedikleri bir kisi bile yanlis cikmadi.

Kesin diyorlarsa eger gelmistir bu ucu.

her ne kadar sık takip etsemde çok güvenmiyorum

tutmayan bazı transfleri aşağıdaki gibi
TUTMAYANLAR

FCN said:

18 MAYIS 2010 SALI
2010 - 2011 | Pektemek-Kavlak-Pehlivan

Galatasarayımız yerli transferde şova devam ediyor. Daha evel yazdığımız gibi Serdar Özkan ve Mehmet Batdal'ı renklerine katan ekibimiz yerli, genç ve kaliteli oyunclar ile sözleşmeye imzalamaya devam ediyor. Gençlerbirliği takımında bu sezon iyi bir grafik çizen Mustafa Pektemek'in yanı sıra Rapid Wien formasını terleten Avusturya milli takım formasını giyen iki Türk oyuncumuz Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan'ın transferini ekibimiz gelecek sezon adına resmen bitirmiş durumda..

Üç oyuncu ile 5 (beş) yıllık sözleşme imzalanması bekleniliyor. Genç oyuncularımıza hoşgeldin diyor ve uzun yıllar boyunca başarıyla, gururla formamızı terletmelerini temenni ediyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu adamlar gelse ne olur gelmese neolur. Sanki herkesi bosyere heyecanlandirmislar da ornek diye koyuyorsun buraya bu haberi.

Ha guvenmiyosaniz takip etmezsiniz olur biter. Ama bu adamlar hobi olarak yapiyorlar bu isi. Transferi de kendileri yapmadigina gore hata da yapabilirler. Ama bu adamlarin dedigi cikiyor niye adamlara bok atilmaya ugrasiliyor onu anlamiyorum gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu güzel kardeşim biraz önce sen demişsin " dedikleri 1 kişi bile yanlış çıkmadı " diye, bende gözünün önüne 1 değil 3 tane koydum

şimdi de diyorsun ki " e bu adamlar çok mu önemli, vs. vs. vs. "

ne dediğin bir belli olsa da ona göre cevap versem ?

ayrıca Fnc'i hemen her gün takip ederim bende, amatörce yapıyoruz diyorlar , saygı duyuyoruz, ama zaman zaman çok fazla gereksiz gururlar, kullanıcılarla atışmalar, anlamsız küsmeler felan yapıyorlar

madem amatörce bir blog yapmışsın, koy haberi çekil ortadan, insanlar dilediği gibi yorumlasın kendine göre, ne diye her haberi savunuyorsun ateşli ateşli

sonra millette bunları adnan polatla karıştırmaya başlıyor bir süre sonra, habire anlamsız anlamsız soruyorlar " sevgili fcn eto gelecek mi kesin bugün ?, sevgili fcn robinyoya bilet aldınız mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Ya bu adamlar gelse ne olur gelmese neolur. Sanki herkesi bosyere heyecanlandirmislar da ornek diye koyuyorsun buraya bu haberi.

Bu adamlarin gelip gelmemesini o kadar takmamisim ki 1 tane bile gormedim demisim. Sen de kalkmissin aha bi tane buldum diyip onume baskasinin hatasini bulmus ergen edasiyla haberi getiriyorsun.

Tamam haklisin sirf bu habrr yuzunden cok guvenmemek lazim bu adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi niye yine mal mal komiklikler yapıyorsunuz laf sokmak için? Altidore bitiriciliği olmayan bir adam. Uzun uzun yazmıştım ve sildim zaten futbola bakışı farklı herkesin, takımdan beklentisi de farklı olur vs. Ama tek forvet oynayan takımın 1 tane yabancı forveti varken, yedeği olarak yetenekli ve genç bir Türk forvet varken bir yabancı kontenjanını daha forvete ayırması çok yanlış olur.

Batdal'a kötü futbolcu diyen de bi su içsin gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Batdal yedek kaleci mi anasını sattımın takımında? Yedek forveti yabancı kontenjanından yiyerek almak, bir tane yedek forvetin varken, yanlış bir harekettir bence. Öyle o kadar ???? bir şey demedim yani. Stoper alsınlar, sol bek alsınlar yabancı olarak 3. bir forvet getireceklerine

Ha ayrıca çift forvet batdal-baros(altidore) olsa çok efsane kadro olur ama inatçı Rijkaard yapmaz öyle :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...