Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

onuru 7-8den aşağı satmaz trabzon yalan olur da o. benim bildiğim kaleci değil de sol bek geliyor. stoper de mantıklı olabilir bu arada. ama şu an orta sahamız çok güzel oldu.ayrıca hagiden beri frikik golü görmüyorduk, artık görmeye başlayacağız bol bol. ha bir de kewelldan sonra bakarak orta yapan bir oyuncumuz daha oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben mi başka maçları izliyorum=) almunia bildiğin hayrettin ya. 08-09 sezonunun en güzel gollerini açın premier ligdeki 40-50 golün 20sinde falan almunia başrolde nedense=) hani madem iyi kaleci o zaman da çok şansız diyelim biz=)
yabancı kontenjanını kaleciye harcayacaksak sağlam birine harcanmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ufuktan fazlası olmayabilir sinan bolatın ama en azından tecrübesi var ufuka göre. ufuk tam kapalı kutu. 1 sezonda 2-3 şans veridli adama. yani diyorum eğer cidden iyi kaleciyse, gs kalesini korumaya hazırsa geçen sezonu FB maçında sonra niye aykutla bitirdi rijkaard ?

aykuta söylenecek bir laf kalmadı zaten. utanmadan bir de çıkıp türk kalecilere güvenin diyordu adam geçen sene. hala mal gibi yan topları izliyor adam. bir sezon aykutla geçmeyeceği kesin. ufuk a güveniyorlarsa koysunlar izleyelim, eğer yeteri kadar iyi değilsede alsınkar sinan bolatı. mondragondan sonra izlediğimiz kalecilerin hiçbirinden daha kötü olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın macleod zaten benim dek afamı kurcalayan bu. hatırlarsanız rijkaard barcelonadayken kaleyi o kötü valdes'e verip, rüştüyü kenara çekmişti. yabancı sınırının da bunda rolü vardı ama şu an bizim takımda da aynı durum. dediğin gibi belki de ufuk'u biz büyütüyoruz. inatla aykutu oynattığına göre antremanlarda daha iyi demektir. gerçi kaleci antrenörü nezih ne kadar iyidir onu da bilemem. belki o da geliştiremiyor kalecileri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte bence de tam kaleci tipi var. aynen sokakta görsem ben de aaa kaleci derim de acaba ondan mı yanılıyoruz? yani ben yıllar önce bu adamı televizyonda ilk defa canlı gördüğüm an dedimki türkiyede çok iyi bir kaleci yetişecek. ama bir türlü o patlama gelmedi. demekki var birşeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

valla aykutun yetiştirilecek bir yanı kalmamış artık. bu yaştan sonra yan topa çıkmayı mı öğreticekler adama? aykuta o seziyi kazandırmamış antrönerler. kaleye gelen şutlarda falan başarılı adam hakkını yemeyim ama, yan toplar tam bir facia. iyi kaleciyi belirleyecek en önemli özelliklerden birisi kritik toplarda kararını verip harekete geçmek. aykut gelen hemen hemen her yan topta kalede mi kalıyım çıkayım mı tereddüdüyle saçma sapan yerlede pozisyon alıyor. hep bir panik yan toplarda bir karasızlık. böyle goller yiyincede taraftarı geçtim takımın kaleye güveni kalmayınca , defansta abuk subuk hatalar yapabiliyor.

şans verilicekse aykut falan olmasın lütfen. ufuka verilsin ya da alınabilecek en gelecek vaad eden türk kaleci sinan bolat alınsın.eğer mondragon kalitesinde bir kaleci getirilecekse de yabancı kaleci alabilir yönetim 1 kontenjandan feragat edilerek.
Sosyal ağlarda paylaş

müzmin sakat terimi genelde sürekli sakatlanan içindir.bu daha çok direkt olarak 1.5 sezonu sakat geçirdi ki sakatlıktan çıktığı her maçta golünü atıp asistini yapmıştır yine.
geçen sene aslanlar gibi oynadı. gelip biri biçmedikçe sakatlanmaz kısacası. arsene wenger 1.5 sene sakat adamı beklediyse vardır bir bildiği diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

FCN said:

Galatasaray transferde şov yapmaya devam ediyor. Adnan Sezgin yaklaşık üç haftadır uğraş verdiği, emek verdiği transferleri bitiriyor! Jozy Altidore, Tomas Rosicky ve Christian Ledesma artık Galatasaray için mücadele edecek, Galatasaray için ter akıtacak. Muhteşem üçlünün transfer açıklamasının en geç gelecek hafta Salı gününe kadar yapılması bekleniliyor. Yeni yıldızlarımıza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz. Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..

Ciddi bir emek, ciddi bir uğraştır transfer işleri. Kimi zaman istediğiniz adam ile anlaşamazsınız, kimi zaman fiyat size uygun gelmez. Kimi zaman oyuncu gelmek istemez, kimi zaman karşı takım ile anlaşamazsınız. Burada ve ScoutGS tarafından açıklanan her isim ertesi gün başka platformlara düşüyor, başka yerlerde yazılıyor çiziliyor. Blogun yorum kısmında yada formspring sayfasında konuşulanlar bile yazıldı, çizildi. Hep söyledik, hep belirttik biraz sabırlı olmak gerekiyor, güzel günler bizleri bekliyor diye. Dün twitter sayfamızda transferlerin açıklanacağını ve isimlerin çok iyi, kaliteli, yıldız isimler olduğunu belirttiğimizde sayfa çöktü. İşte buyrun isimler, işte buyrun görüşülen ve anlaşılanlar.

Tomas Rosicky, Christian Ledesma ve Jozy Altidore.. Florya'ya paket servisimiz mevcuttur :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...