toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 salatasaray mı? aykut'u kaleye gecirenler utansın. su kadronun en eski oyuncusudur muhtemelen, hala aynı adam. tek hata yuzunden ufuk'un biletini kesenlerin abv. misimovic'i sebepsiz gonderip yerine culio denen ne oldugu belirsiz adamı getirenlerin abv. adnan sezgin yavsagını tum bu basarısız hamlelere ragmen futbol subesinin basında tutanların abv. bile bile takımı rezil edenler insallah ettigini bulur bir gun. abi simdi kadroya bakıyorum. sagda aydın, forvet pino, forvet arkası hakan balta, defans zan, dm'ler ayhan ve barıs. su adamların hepsini toplayıp pack halinde 1 milyona satalım. alan olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 UniRoss said: Galatasaray Salatasaray abi, lutfen artik siz degerlendirme yapmayin, ya da bizle paylasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 barış ve aydın kepaze oynuyorlar. culio yazık adam yırtınıyor olumlu şeyler yapayım diye, arda henüz 2.maçı doğal olarak performans yerlerde, pino şöyle böyle, defans her zamanki gibi allahlık. YA NİYE PAS YAPAMIYOR BU TAKIM? kabiliyetleri yok tamam bozmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 zeminden olabilirmi acaba o dikdörtgen ne ortadaki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 duz dijiturkte trt hd mi yok bana mi oyle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben de anlamadim, sokmusler mi cimleri napmislar. trt1de mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi ayıp ya. içim acıdı resmen şu takıma. kapatalım gidelim ya. ya da şu anda sahadaki tüm kadroyu olduğu gibi satalım. demirören stayla alt yapıyla falan çıkalım. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kadroya bak Aykut Serkan Gökhan Servet Insua Barış Ayhan Hakan Aydın Arda Pino şu adamlardan arda dışında hiç birini fm de bile almam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://img156.imageshack.us/img156/5365/servet2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 benim bi tek insuaya sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 iste kazim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yok abi şu saatten sonra 3 tane ronaldo alsalar yinede kendini affettiremez bu adnanlar.takımı paspas yaptılar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Beypazari samiyenin son maci ayagina tarihe gecmek icin iyi firsat yakalamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ya galasaray gerçekten takat yok inanç yok çok garip bi hal ya şaşırıyorum izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben anlamıyorum niye bu adamlar top oynamak istemiyor? kazanmak niye istemiyor? sallandıracaksın mecidiyeköyde 3-4 tanesini bak bi daha yapıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 beypazarı da tas gibi oynuyo valla. ilk yarı ne guzel pres yaptılar. adamlar ac gibi oynuyo, bizimkiler sortun cebi olsa ellerini sokacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 heyallam ya, faydasiz baris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Başkana biri laga luga yapıyordu bi sıkıntı vardı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nabiyoalr lan kaleciye oyle, yuzustu yatirip sortu indirdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi ssdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: nabiyoalr lan kaleciye oyle, yuzustu yatirip sortu indirdi adam. moral aşılıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kulyo saglam adammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 en hırslı o zaten galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kazım atacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şekerspora staddaki son maçta yenilmek mi daha komik, umudumuzun kazım olması mı. ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar