Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Ya Sabri zaten sağ açık başladı futbola, altyapıda amc oynamışlığı da var. Zekasız falan eyvallah da o kadar da korkmamak lazım. Her maç Mustafa Sarp hücuma katılıyor be. Hücumda Mustafa Sarp'tan on yüz bin milyon kat daha iyi Sabri

hic degil. sarp daha iyi o bolgede sabri'den acık ve net. bam bam diyip duruyosunuz eyvallah da o kadar da degil. kotu adam olabilir ama o posizyonda sabri'den daha kotu degil. sag bek ya da acık oynar iste. acık oynamasın hatta bek olarak kalsın artık bu saatten sonra degismez onun yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de inanamıyorum gercekten. isler kotu gidiyor diye faturalar ozel olarak bazı oyunculara kesildi her fırsatta. hatta lorik cana bile bu adamların yanına koyuldu dalga gecilirken bazen. hayatında gobekte oynamamıs bi adam nasıl olacak da mustafa sarp'tan daha iyi olacak? hadi bazıları olur da sabri nasıl olacak? ucuyosunuz bazen harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Uçtuğumuz falan yok abi sabri hayatında göbek oynamamış adam değil bu bir, mustafa sarptan daha yetenekli bu iki. Ayrıca inanması güç ama futbol zekası Sarp'tan daha yüksek. Evet Sarp o kadar yetersiz bir adam. Cana'ya fatura kesilmesiyle bu bir değil, Cana'ya fatura kesemezsin adam yeni geldi alışacak, fit gelmedi vs. Sarp 2 senedir kanser sebebi, leş bir adam. Onu futbolcu yapanda kabahat
Sosyal ağlarda paylaş

haginin sabriyi ilerde eksik adamı varken oynatması çok da şaşırtıcı değil. yanlışsam düzeltin ama hagi geçen geldiğinde MR oynuyordu sabri zaten yanlış hatırlamıyorsam. AMCye kayması çok garipsenmemeli.

sarp amc de sabriden iyi olamaz neden? AMC mevkii topla hızlı hareket etmeyi gerektiren bir mevkiidir ve bu pozisyonda ağır adamın oynamaması gereklidir bana göre. o yüzden sabriyi tercih ederim. sarp top kesici adam başka bir numarası yok. son zamanlarda onu da yapmadığına göre AMCye kaydırmaya hiç gerek yok=)
Sosyal ağlarda paylaş

AMC'de demedim hücumda dedim :) sarp bizde box to box oynuyor, her atakta ceza sahasına gidiyor adam neredeyse ve o kadar aptalca gidiyor ki.. Vuruşları falan zaten Sabri'den beter. Arada şansına arkad direk boş kale yapıyor yada çarparak giriyor anca öyle..

Sarp AMC değil, Sabri de değil ama hücumda Sabri daha iyi yani bu. İster göbek ister kanat olsun Sarp asla hücuma katılmamalı, rakibe

DMC'ye seni koysan da Sarp'tan daha iyi. En güzel Red anlatır size Sarp'ın gereksizliğini, adam her maç özel olarak onu izliyor. Tez yazabilir Sarp'ın gereksizliği üzerine :)
Sosyal ağlarda paylaş

barış da cok koşuyo. goren de mustafa sarp'ı yere goge sıgdıramıyorum sanacak. duydugunuz nefretten dolayı saglıklı tartısma yapamıyoruz burda. yok futbolcu yapanda kabahat, yok kimi koyarsan koy daha iyi. tartıgınız adamlar profesyonel futbolcu. tribünde maglubiyete uzulup seni topcu yapanın anası diyenler cogunlukta olunca kendinizi haklı zannetmeyin.

olayın sabriyle alakası da yok zaten. sarp'a oyle bi nefret duymussunuz ki aykut'u kaleden cıkarıp ortasahaya alsak daha faydalı olur falan diyeceksiniz. isin dalgası bi yana. ciddiyetle sakayı birbirinden ayıramıyorsanız sizin sorununuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hucumda daha iyi olabilir abi ben posizyonlarını tartısıyorum. su an mustafa sarpın posizyonu geregi hucuma katılması icap edebilir ama hucumcu degil kendisi. sabride de orta sahanın ortasında oynayabilecek fizik, guc, zeka, kapasite, beyin, ve daha ne gerekiyosa hicbiri yok.

sukru tf'ye gelsene az sopalıyım seni.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah yok artık sarp-sarbi felsefesi oluşturdunuz iyice=) siz nefretten adamın kabiliyetini göremiyosunuz falan. yok olm adamın yaptığı olumlu hareket yok. biz manyakmıyız durduk yerde adama girişelim. sabriyi de şu yönden önüne koyuyoruz, adam hızlı, yine bi topla arasıra da olsa adam geçiyor, ara sıra da olsa açtığı orta yerine gidiyor, çektiği şut gol oluyor (prob: 0.01 bile olsa) sarp bunların kaçını yapıyor yahu hücum namına. yok abi.

edit: sarbi ownz. sdfsdg=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...