yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ucunbiri said: yok gözüm korktu ya, hazır bir setup istemedim kendi kafama göre kurarsam da denge sorunları olcak büyük ihtimalle. ohoo mert ne bu böyle kız gibi nazlanıosun, yap ilk fanboin ben olcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tamam ya gazı aldım takipte olun, yarın sabah arabayı servise bırakmam lazım; erken kalkıcam haliylen. yarın öğleden sonra açmış olurum büyük ihtimal, kalabalık oyun olcak ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yeni oyun açacak arkadaşlar denge konusunda temelde iki şeye dikkat etsin.. 1-) mafia sayısı, oyundaki toplam oyuncuların sayısının aşağı yukarı 5'te birini geçmemeli.. strict bir seviye değil bu.. örneğin 9 kişilik f11 setupında 2 mafya olur.. 9/5 = 1,8 < 2 diye 1 mafya koyulmaz oyuna.. ama genel bir orandır bu kullanılan.. 2-) özel rol koyacağım diye abartmayın sakın.. kabaca şöyle söyleyim.. eğer mafyada hiç özel rol yok ise, townie takımında 1 doktor ve/veya polis olması normaldir (bu dediğim ortalama 10-12 kişilik oyunlar için).. eğer pro-town rolleri arttıracaksanız, mafia'ya da dengeleyici bir şeyler katmanız gerekir (roleblocker, townie takımına miller, vs.).. ama özel rolleri sınırlı sayıda tutmak faydalı olacaktır.. townie olmak da güzeldir, np =P.. daha başka faktörler de var dikkat edilmesi gereken (oyuncu sayısının fazla olması veya recruit falan karıştırır işleri mesela) ama şu iki maddeyi göz önünde tutarsanız, kurulumunuz çok dengesiz olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sağol tavsiyeler için bakalım işte düşüncez bir şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hadi bakalım bekliyoruz heycanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mc_spyro ile manyak_stayla bir fiktrimiz var da bir türlü bir araya gelemdik ehe bu haftyasonu buluşsak oyunun kurgusunu hazırlasak çogzel olaca spyro oynayacak ben yönetecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aramızda anlaştık.. bana nk ve lynch immunity verecek.. ha bir de doktor rolü rezerve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben de oynarım açın valla, spyro ya da cas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ucunbiri said: tamam ya gazı aldım takipte olun, yarın sabah arabayı servise bırakmam lazım; erken kalkıcam haliylen. yarın öğleden sonra açmış olurum büyük ihtimal, kalabalık oyun olcak ona göre. Yalanlarrr yalanlarr.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Spyro said: aramızda anlaştık.. bana nk ve lynch immunity verecek.. ha bir de doktor rolü rezerve.. banada seri katil veya nexus verin o zaman nioha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ayrica boci adam gelicem dedi du bakalim sabret biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eve anca gelebildim abi, tezi ciltletmek falan uzun sürdü tahmin ettiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 başka başlığa yazmıştım da orada büyük ihtimalle gözden kaçacak o yüzden burdan da sorayım istedim. bu soruları sormamın amacı kurduğum setupta mevcut olabilitesi değildir onu şimdiden söyleyeyim ki oyunumda burdaki mesajımı baz alarak boşuna fikir yürütmeyin >:D< sadece dinamiklerle ilgili öğrenmek istediğim şeyler var. mesela şöyle bir durum olsa; mafya doktora saldırıyor, elite bodyguard doktoru koruyor ama doktor da o gece mafyayı korumuş nolur? eğer 2 mafya grubu varsa birisi doktora diğeri de doktorun koruduğu başka bir adama saldırırsa nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bence sana atılan mesaj sırasına göre işleme koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ucunbiri said: mesela şöyle bir durum olsa; mafya doktora saldırıyor, elite bodyguard doktoru koruyor ama doktor da o gece mafyayı korumuş nolur? sadece elite bodyguard ölür.. ucunbiri said: eğer 2 mafya grubu varsa birisi doktora diğeri de doktorun koruduğu başka bir adama saldırırsa nolur? sadece doktor ölür.. edit: ilkini yalnış yazmıştım.. düzelttim.. ikinci örneğin açıklaması da şu.. bir oyuncu gece turunda öldürülse bile, o turda gerçekleştirdiği eylemler iptal olmaz.. ikinci örnekte doktor ölüyor ama koruma görevini başarıyla gerçekleştirdiği için öteki oyuncu oyuna devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence tanıdıklarına göre sıraya koy mesela ben mafyaysam kimi vurduysam ölmeli, yada ben doktorsam hem koruduğum hem ben korunmalıyım fln. Nerede yaşıyosun birader az torpil yap ohooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi ilk defa kalkışan için çok zor işmiş ya adam akıllı da oturamadım zaten başına, sövmeyin piliz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bende isterem, var oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 I'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 en son mafia öyle bi epic faildi ki, bi sene falan kimse mafia kuramaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi kurallı olursa oynanır, yoksa oynanmaz. 3 günde 1 mesaj atılırsa oynanmıyor ki oyun, koycan 24 saatte 1 msj zorunludur, mazeretsiz 24 saat msj atmayana ilk uyarı ikicide oyun dışı kalırsınız diye koycan bak bakalım msj atmamazlık yapıolar mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ee hadi o zmn tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi en son mafiada direk prolar olduruldu ustune birde benim gibi gevezeler gidince bisy kalmadi tabi aslinda hon'da oldugu gibi bi stats sistemimiz olsa ona gore kursak oyunlari oha sapittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar