ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cassiline oynatsin gene pls çok eglenceliydi onceki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 dolusun dolusun herkes wagona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ABANENDANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben galiba yine banlaniyorum desifre olmusum, halbuki banlancak bisy yapmadim ama balonu patlamamis cocuga kiycaklar yine Oyun oynuyom ben yeaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Emre hasta yatakta oyun gücü batakta, iyileşsin yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hade kurun serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 cassiline kimin feykiydi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Osso said: Emre hasta yatakta oyun gücü batakta, iyileşsin yapar. meauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 elesso said: cassiline kimin feykiydi lo Cassiline benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Tezimi yapıp, projelerimi hazırlayacaksanız başlatayım tabii yeni oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben de katılacam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben de varım yine hadi cass kur aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 işleri yoksa spyro flnda yönetebilir. birsürü rol var zaten o verdiğiniz linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hadi abi başlatın gogoogoogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 cass yalan oldu spyro veya azmo olur belki yada yeni biri çikmali! babacumu atiorm ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 benyaparımda biraz uzun sürer setup olayı daha bütün akrakterlere hakim değilim :P başlangıç seviyesinde oyun da sizi tatmin etmez ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi zaten dusundumde surada 3-4 kisi aktifiz zaten her daim en aktifte sensin zaten masallah hiperaktifsin direk o yuzden aktiflerden biri olmasin dicem o zamanda geceler gelmek bilmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 cass ile konuşayım bir.. eğer o veya azmo oynatmayacaksa yarın 9 (belki 11) kişilik mini bir oyun başlatabilirim.. açık kurulumlu olacak yine (roller baştan söylenecek yani).. değişik ama hızlı bir oyun olacak.. nette oynanan bir tür ama hiç oynamadım ve oynatmadım.. uzaktan eğlenceli gibi geliyor bana ama oynarsak göreceğiz işin aslını =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 roller açik fln hop noluyoo usuyoruz spyro reis aydinlat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 açık rol demek şey işte oyunun başında söylüyo 3 mafya 5 townie 1 doktor 1 polis vs. vs... var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 roller baştan söylenecek derken setupı kastediyorum.. daha önce oynattığım oyunlar gibi işte.. oyunda kaç townie, katil, casus, doktor, vs. varsa bilinen cinsten.. ya da ilk oynattığım oyundaki gibi ihtimallere dayalı olan bir kurulum da açık sayılır.. ama oyunda hangi rollerin mevcut olduğu konusunda az çok fikriniz olur onda da yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 okke tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Spyro, kusura bakma uyuyodum cevaplayamadım mesajını. Benim boş vaktim yok artık, bu aralar yeni oyun başlatma şansım da yok. Hazır millet gaza gelmişken düzenleyiver sen ufak bir oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar