Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence 3200 fiyat/performans olarak şu ana kadar yapılmış en iyi telefon, daha fazla para vermeye hiç gerek yok.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu gün saat 16:00 itibari ile gittim ve aldım çok hoşuma gitti kapak kesme olayı birde bakayım bari yedek kapak alayım bari[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Evet yedek kapak alman çok iyi olur, ben bir kere düşürdüm sadece onda da arka taraf boydan boya çizik oldu. Kapak çok narin gerçekten.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 3200 kullanıyorum gerçekten bissürü özelliği barından hoş bi telefon. sadece arada görünüşüne kıl oluyorum spot aldıgım icin kesicim yok o yüzden böyle tikkycan kapaklardan kullanıyorum arada gözüme batıyo en yakın zamanda bi kesici bulup böyle siyah gri kapaklar kesicem :)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me..
redge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence 3100 da güzel ama radyolu arıyormussun bende m55 var siemens oda 300 dü[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 benim dünkü telefonum m55 ti onu anneme sattım bunu aldım[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Öne çıkan mesajlar