cemal203 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 connectorlu serverlarda çalışan bir başka program yada bu iki programı sorunsuz nası açabileceğimi bilern varsa yardım edebilirmi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Razor asıl amaç olarak Runuo serverlar için yapılmış bir programdır. Yani 3.xx altı clientte çalışacağını sanmıyorum.(Girmek istediğin server sphere server ise tabi)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 razor çok karışık bi program ama kullanmasını bilen varsa mütiş işe yarıor. mesala biz hırsız kasarken çar hem çalıodu hemde üstünde belirtilen itemleri geri koyuyodu. valla burda anlatmakla anlaşılmaz. yanında biyerde bu programın kullanılmasını bilen birini bul.5 10 defa anlasın. bana arkım 1 kere gösterdi. yarsını bile yapamam::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Connectorlu serverlarda çalışmaz,İmkansız yani. Mesela Slayer Tr Assist i çalıştırman için client 2.0.3 açman gerekli. Slayerde ise Connectorden bağlandığın için giremiyorsun. Ha Diceksinki ben programı iptal ederim direk clientten girerim ama ı ıh malesef olmuyor çünkü cliente yazılan pass'ı bilmiyorsun dolayısıile giremiyorsun... :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avaturk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Pawliger Amor Olm senmisin Ben Exileden Kuardon :D Amor Sen Madder Misin yoksa ??[signature][hline] SlayerTr Staff Member, rApbOy -SlayerTr- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 oQo Boq etme topiği chat yerimi burası?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hayır Ben Exileden Amor,Madder da Kuzenim=)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avaturk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ustalar ben kullanmasını değil connector lü client te nasıl çalıştırılacağını bilmek istiyorum saygı bizden deneyim sizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bir sey daha var eyer client pach yani kodlari gizlenmise uo assist kullanilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar