vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Arkadaslar torrent sitesinden Fifa 2010 indirdim kurdum daha sonra begendim satin aldim orjinal bu sefer tekrar kurup dijital olarak satin aldigim keyi girdim hic sorun yoktu. Temiz olsun diye herseyi silip ea download manager ile oyunu indirdim kurdum simdi online bolume girdikce patliyor sacmaliyor sorun nedir anlamadim patch de bulamadim sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 vimpir said: torrent sitesinden Fifa 2010 indirdim kurdum daha sonra begendim satin aldim orjinal bu sefer tekrar kurup dijital olarak satin aldigim keyi girdim hic sorun yoktu. sorun buradaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben de geçen gün topiği okuduğumda farketmiştim aynı sorunu ama kendi haline bırakmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 pcye orjinal fifa.gerek yokmus yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 PCde futbol oyunu yok ki. PES zaten arcade bişi, FIFA'da bişeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 her fifa pc topiğinde bir daha anlamaya çalışıyorum neden pc ve ps3 versiyonu farklı diye.. hala mantıklı bi açıklama getiremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar