Necro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Fistan said: valla burda ustume guzel yemek yapabilecek biri cikmaz. zaten benden daha iyi yemek yapan biri gormedim henuz Ben yaparım abi ama 3-5 yıl daha bekle kendimi iyice gelistireyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bolu mengen ascilik okulunda mi okuyosun? dalga gecmiyorum dunyanin en iyi ascilari oradan cikiyor. o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Okumak isterdim ama malasef alaylı yetisiyorum :/ ama eğitimini almayı düsünüyorum.Ha yine de iddaalıyım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 vaniLLe said: yaparim hatta cicero gibi yargilarim. evlen benimle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ooooOOOOOOOOOOoooooooOOOOOOOOOoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ramocan said: çok güzel köfte yaparım! Yaptığım köfteyi tüm dünya ya yedireceğim! yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ramocan said: çok güzel köfte yaparım! Yaptığım köfteyi tüm dünya ya yedireceğim! abi yolla işte viyanaya bol bol ben yediririm herkese burda merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ramocan gsüye açtığın standın köftesi iyiydi ama kanyondaki kötü kardeşim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ben hiç yemedim ramonun koftesinden ya Nerde bulurum kendisini Edit: Kanyon kasis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Necro said: Okumak isterdim ama malasef alaylı yetisiyorum :/ ama eğitimini almayı düsünüyorum.Ha yine de iddaalıyım sdf. bunu öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 malzemeler varsa tek başıma değilsem muhabbet ederekten yaparım. ağırlıklı olarak patates ve et yemekleri yapıyor olsamda sebzeyede yakında el atacam evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar