Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet kimindir ve ismi nedir bu şarkının bilen varmı ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bende hep Warcraft:Frozen Throne'un en sonunda geyik bölümünde Arthas'ın çaldıı şarkıyı merak etmişimdir..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 power of the horde mu ne var gitarlı mitarlı o çalıodu di mi d day de ? commanderlar gelince falan eğer oysa TFT ile gelen bi şarkı.oyun klasörlerinin içinde olabilir. p2p lerden de bulabilirsin.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Tenth Level Turen Cheiftain - Power Of The Horde burdan çıkarabilirsin burada da sözleri[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 O müzik garanti Iron Maiden'ın beyler...Bu gün oynadım ve farkettim.Ama şarkının adını bilmiorum maalesef(ulan bilsem indircem yaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Warcraft ın müzikleri bulunması zor Diablo 2 gibi değil bende sadece CallToArms var oda 2 dk kesmiyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Allah allah. O oyunun müziklerini indirmek çok kolay. Hatta internete bile gerek yok. Ben o Credit müziğini falan almıştım oyunun içinden. World Editor'u açın. İçinde biraz araştırmayla bulacağınız Sound Editör kısmı var. Orada bir şarkıyı yada sesi seçip doğrudan dışarı aktarabilirsiniz. Mp3 olarak çıkarıyordu hemde.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Eywallah çok işe yaradı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 wxport a basacaksınız world editte..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sarkiniin ismi power of the horde iron maiden falanda degil ayrica. Wc yoksa makinede kazaada var[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar