Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yatırım meselesi ve fikirler

=)

Öne çıkan mesajlar

35.000 lira civarına bir iş kurmaya çalışıyorum.izmir küçükpark da lüks bi ps3 kafe açmayı düşünüyorum şöyle vip odalı kablosuz kulaklıklı falan ama bilmiyorum ne olur...Başka bir iş daha var yine yüksek kesime hitap edicek bir kreş anaokulu tipi bir kuruma ortak olabilirim ancak çocukların olduğu yerin sorumluluğu beni korkutuyor.Sizin başka fikirleriniz var mı ? ne yapayım
Sosyal ağlarda paylaş

K.park İzmir'in heralde üniversite öğrencisinin en bol olduğu bölge.Ancak orada birçok cafe,bar vs. var.Eğlenmek için herşey olan bi bölge ki ayrıca ps cafe de gördüm ben.Ne kadar doğru bi tercih olur bilmesem de en çok genci orada bulur.

K.parkta kiraların çok yüksek olması muhtemel.Buna değer mi yoksa iyi bi reklam yapıp daha b.park tarafına doğru daha ucuza kiralık bi yer bulabilir misin bunu araştır bence.(hoş b.park'ın kiralarının daha fazla olmadığını düşünüyorum yoğunluk bakımından baktığımda)

Eğer açıcam diyosan mutlaka 2-3 tane gitar hero seti koyman gerektiğini düşünüyorum.Çok tercih ediliyor ve saat başı ücreti daha fazla.1-1.5 yıldır gitar hero isteğimin haricinde ps cafeye gitmedim.

Kulaklık vs demişsin tabi bunlar sonradna düşünülcek şeyler ama pes oynayan biri kulaklık isticeğini hiç sanmıyorum yanındakiyle dialog için :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burada gitar hero kafe yapmış adam, net kafeyi odalara ayırmış, herkes içeri giriyor kendi stüdyosu oluyor ( odada wii, gitar hero seti, 3-4 sandalye ve projeksiyon var). Acayip keyifli, zıpla hopla çal bağır çağır. Saati de k.başı 5 TL normal PS'den pahalı ve haftaiçi dahil akşam saatlerinde randevu almadan yer bulabilmek çok zor. 5 oda var sanırım ortalama 3 kişi giriyor odalara ...

Ps kafe İzmir'i bilmiyorum ama Ankara'da her yerde var artık pek mantıklı gelmiyor bana

ha fiyatı ne kadardır şudur budur bilmiyorum, ps kafeden daha maliyetli olur tahminen ama daha iyi bir fikir şu anda ps kafeden
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

bir yakinim daha yeni tobacco shop + icki satisi kivaminda bir yer acti avm icinde ve kucuk yer icin sirf tadilat vs. derken +15-20k civarinda harcama yapti. Tavandan yerdeki dosemeye kadar degisti. sirf ps3, tv, koltuk masrafiyla cikilacak is degil yani. :)

hatta JTI'da 10k yardim etmisti ama yetmemis 5k daha istemisti. asdsf
Sosyal ağlarda paylaş

ya madem sen işin başında durmayacaksın daha basit bir işe gir o zaman mesela iddiaa bayiliği.. zaten iddiaa bayiilerinin bazılarını çok cüzi miktarda iddaa nın j-kendisi dekore ettiriyor

bir de sayısal makişnası koydun mu çok t5emiz iş

ben istanbul kartal tarafında bir iddaa bayiisi bulmuştum devredeiyordu ama kaynaklarım yetmedi :P
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

netten oynuyor millet. iddaa bayi falan boş uğraş.

yok artık, iddaa bayi şu anda bulunsa, alınıp yapılası ve en kolay şekilde kar sağlanası iş. Cidden darphane gibi, her yatırılan kağıttan, ayrıca kazanılan ikramiyeden pay alıyorlar ve günde ciddi anlamda işlem yapılıyor iddaa bayilerinde. En kötüsü bile para basıyor emin ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...