=) Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 35.000 lira civarına bir iş kurmaya çalışıyorum.izmir küçükpark da lüks bi ps3 kafe açmayı düşünüyorum şöyle vip odalı kablosuz kulaklıklı falan ama bilmiyorum ne olur...Başka bir iş daha var yine yüksek kesime hitap edicek bir kreş anaokulu tipi bir kuruma ortak olabilirim ancak çocukların olduğu yerin sorumluluğu beni korkutuyor.Sizin başka fikirleriniz var mı ? ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 PS3 kafede de bisuru lamerle ugrasmak durumunda kalacaksin o acidan da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ps3 cafe işinde okadar lükse kaçma, gelicek tipler belli. parası olanlar evinde oynar zaten arkadaşlarıyla. okadar para verirsin kulaklığıa saatine 3 tl alıcam diye hıyarın teki parçalar gider anlamazsın, birşey diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 35k 'ya muhtemelen o dediklerinin 2sinide yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 PS3 kafe lamerleri, anaokulu çocuğu sorumluluğuna tercih edilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 mokoko said: 35k 'ya muhtemelen o dediklerinin 2sinide yapamazsın. neden yapamıyım ? ayrıca ben bunu ek iş olarak yapıcam yani kendim uğraşmıycam okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ortaklık daha iyi gibi duruyor. en azından anaokulu ile tek uğraşmazsın. diğer yandan lüks ps café olayı yaş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kesinlikle güzel bi yer ise orası ki İzmir'i bilmem anaokulu. Onun dışında o paraya yatırım olarak bilemedim ne yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 anaokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 K.park İzmir'in heralde üniversite öğrencisinin en bol olduğu bölge.Ancak orada birçok cafe,bar vs. var.Eğlenmek için herşey olan bi bölge ki ayrıca ps cafe de gördüm ben.Ne kadar doğru bi tercih olur bilmesem de en çok genci orada bulur. K.parkta kiraların çok yüksek olması muhtemel.Buna değer mi yoksa iyi bi reklam yapıp daha b.park tarafına doğru daha ucuza kiralık bi yer bulabilir misin bunu araştır bence.(hoş b.park'ın kiralarının daha fazla olmadığını düşünüyorum yoğunluk bakımından baktığımda) Eğer açıcam diyosan mutlaka 2-3 tane gitar hero seti koyman gerektiğini düşünüyorum.Çok tercih ediliyor ve saat başı ücreti daha fazla.1-1.5 yıldır gitar hero isteğimin haricinde ps cafeye gitmedim. Kulaklık vs demişsin tabi bunlar sonradna düşünülcek şeyler ama pes oynayan biri kulaklık isticeğini hiç sanmıyorum yanındakiyle dialog için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 35k luks ps3 cafe icin bencede yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kendin bizzat uğraşmayacağın işten hayır bekleme bence ve anlamadığın (işin olmayan) bir işe girme parayla kendi mesleğine yatırım yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 niye yetmesin ki lcdler 900 liraya kadar dusmusken ps3lerde zaten 700 lira felan 16 makine + mobilya alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evet, kagit uzerinde dukkan acilsaydi aynen dedigin gibi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bir yakinim daha yeni tobacco shop + icki satisi kivaminda bir yer acti avm icinde ve kucuk yer icin sirf tadilat vs. derken +15-20k civarinda harcama yapti. Tavandan yerdeki dosemeye kadar degisti. sirf ps3, tv, koltuk masrafiyla cikilacak is degil yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bizim burada gitar hero kafe yapmış adam, net kafeyi odalara ayırmış, herkes içeri giriyor kendi stüdyosu oluyor ( odada wii, gitar hero seti, 3-4 sandalye ve projeksiyon var). Acayip keyifli, zıpla hopla çal bağır çağır. Saati de k.başı 5 TL normal PS'den pahalı ve haftaiçi dahil akşam saatlerinde randevu almadan yer bulabilmek çok zor. 5 oda var sanırım ortalama 3 kişi giriyor odalara ... Ps kafe İzmir'i bilmiyorum ama Ankara'da her yerde var artık pek mantıklı gelmiyor bana ha fiyatı ne kadardır şudur budur bilmiyorum, ps kafeden daha maliyetli olur tahminen ama daha iyi bir fikir şu anda ps kafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 throine said: bir yakinim daha yeni tobacco shop + icki satisi kivaminda bir yer acti avm icinde ve kucuk yer icin sirf tadilat vs. derken +15-20k civarinda harcama yapti. Tavandan yerdeki dosemeye kadar degisti. sirf ps3, tv, koltuk masrafiyla cikilacak is degil yani. :) hatta JTI'da 10k yardim etmisti ama yetmemis 5k daha istemisti. asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ya madem sen işin başında durmayacaksın daha basit bir işe gir o zaman mesela iddiaa bayiliği.. zaten iddiaa bayiilerinin bazılarını çok cüzi miktarda iddaa nın j-kendisi dekore ettiriyor bir de sayısal makişnası koydun mu çok t5emiz iş ben istanbul kartal tarafında bir iddaa bayiisi bulmuştum devredeiyordu ama kaynaklarım yetmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 30000'e iddaa bayisi yok ki abi varsa atlasın üstüne zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 netten oynuyor millet. iddaa bayi falan boş uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bizim burada var bir bayii hani herif darphane gibi çalılıyordu iki dakka mu7habbet edelim diye dükkana giriyoruz "naber iyidir" den başka muhabbet döndüremiyoruz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bide o war tabi isin basinda durmucaksan resmi bi isi tercih et yane hersey kagit ustund eolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Az cok elinden is gelen biriysen, arkadaslarinla daliyorsun mekana hafta sonu. Boyayi badanayi kendin yapiyorsun, prizleri, musluklari, lavaboyu kendin degistiriyorsun, en az 5bin lira kar ediyorsun. Klozete dokunma ama =) Ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 blazkowicz said: netten oynuyor millet. iddaa bayi falan boş uğraş. yok artık, iddaa bayi şu anda bulunsa, alınıp yapılası ve en kolay şekilde kar sağlanası iş. Cidden darphane gibi, her yatırılan kağıttan, ayrıca kazanılan ikramiyeden pay alıyorlar ve günde ciddi anlamda işlem yapılıyor iddaa bayilerinde. En kötüsü bile para basıyor emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gecen gun 5dk arayla iki adam gelip biri 600tl digeri 500tl yatirdi gozumun onunde, agzim acik izledim. iddaa bayileri zaten ari kovani gibi her gelen minimum oynasa yine iyi cirosu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar