RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bir çok pati ROTGS ile beraber tekrar oyuna geri dönüyor yada yeni başlıyor. MMO'ların vazgeçilmezi Ventrilo'dan yararlanmak istersiniz diye size The Death Bringers ventrilo bilgilerini veriyorum. Paticik diye de bir kanal açtım. Guildde olsanızda olmasanızda Cromda olsanızda olmasanızda hatta oyunu oynuyor olsanızda olmasanızda bu Ventriloyu kullanabilirsiniz, sahibi benim zaten kimsede karışmaz yani napıyorsun burada diye. Download Hostname: vent32.gameservers.com Port: 4270 Şifre: tdbv Kanal: Paticik Ben hafta içi akşamları saat 19 - 24 arası online oluyorum, haftasonları değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hocam adresi vermişsin ama şöyle uyarayım, bizim ventin adresi de var her gün yeni apaçi geliyor desem yeridir. Hatta dün KO'dan biri geldi, herif soru sorarken bizi dövmediği kaldı. Ban listen baya kabaracak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yapma ya :) yok cnm patiden apaçi çıkmaz :p lütfen korkutmayalim beni zaten hazirim dünden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yok pati'den değil zaten herifler sağda solda vent adresi ararken buluyor zati. Ya zaten nicklerine baktığın zaman anlarsın adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 desene benim vent serverına moderatör almam gerekecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evet dün baya bi harasslandık kendi ventimizde xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi bizde her milletten adam var şimdi bizim apaçiler finlandiyaliları korkutmasınlar adamlar hemen korkuyor zaten kiyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vente giremiyorum neden neden neden!!! heycan yaptım yaa(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ventte harass yememek için, kullanıcı ayarı yapın herkesin kendi şifresi olsun dışardan gelen adam lobby hariç hiçbir yere gidemez böylece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar