Araz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Nokia 5800 xpress music veya samsung star wi fi arasında kararsız kaldım.Nokia 5800 menü hızı samsung star wifi ya göre hantal geldi.Ayrıca samsung ekran kalitesi de nokia dan daha kaliteli sanki.Ancak nokia 8gb hafıza kartı hediyesi ve müzik kalitesi ayrıca istedigim kulaklıgı kullanabilecek olmam nokia yuı tercih etmeme sebep oluyor.3g de nokia da var samsung da yok.Cok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim gözümden kacan baska bilgiler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 nokia xpress 5800 kullanıyorum o paraya daha iyi bir alet olamaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 5800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar