Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ayarlanan saat aralığında uykunun en hafif olduğu anda titreşim ve alarm ile uyandırıyor. İşe yarıyor mu? Kullanan var mı? Başka bir saat tavsiye eder misiniz buna benzer? Saat bu http://www.sleeptracker.com/ tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bende nokianın uygulaması var. Uyanacagın saati yazıyorsun o seni uyanmaktan 20 dakka once izlemeye baslıyor ve en uygun anda uyandırıyor genelde 5-6 dakika önce uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: o seni uyanmaktan 20 dakka once izlemeye baslıyor ?? nasıl yani? neye göre takip ediyor uykunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Telefon aplikasyonları yataga koyup kalibre ediyosun bildiğim kadarıyla ve kımıldanmaya başlayınca veriyor alarmı bu saat nasıl çalışıyor ama hala çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 lan... evet konuşulmuştu önceden. şimdi hatırladım.. saat neyse de telefonla yatmak hoş değil yaw.. belki uçak modunda olursa.. 6-7saat dalgaları beyne beyne yemek sağlıklı gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Nefes alıp vermeni takip ediyor yanılmıyorsam. Seçimine göre 20,40,60 dakka önce izlemeye baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Telefonu mümkün olduğunca 1-2 metre uzaya koymaya çalışıyorum ben. Yastığın altına koymayı pek tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dasaaa said: lan... evet konuşulmuştu önceden. şimdi hatırladım.. saat neyse de telefonla yatmak hoş değil yaw.. belki uçak modunda olursa.. 6-7saat dalgaları beyne beyne yemek sağlıklı gelmiyor.. ben telefon yastık altında uyuyom hep lan ölcemmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Wispy said: Telefonu mümkün olduğunca 1-2 metre uzaya koymaya çalışıyorum ben. Yastığın altına koymayı pek tavsiye etmiyorum. nası fırlatıyosun uzaya ömerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cons ölür mü yaw? olmaz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çok iyiymiş ya tam aradığım şey. uyanma zorluğu çekiyorum ben de. ama 179 dolar çok geldi şu an. nokia telefonum olsaydı uygulamayı denerdim belki ama nokia telefonum yok. başka cihazlar için de var mı acaba aynı uygulamadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 iphone applicationi var bayada iyi calisiyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Nokiadaki uygulamamnın adı happywakeup ve diger telefonlar içinde benzer uyuglamalar mevcut illa ki bulursunuz biraz arayınca. Ama telefon uygulaması elbette bu iş için yapılmış bi saatten daha az verimlidir ve birde yatakbaşında telefon ile uyuma riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bittus said: çok iyiymiş ya tam aradığım şey. uyanma zorluğu çekiyorum ben de. ama 179 dolar çok geldi şu an. nokia telefonum olsaydı uygulamayı denerdim belki ama nokia telefonum yok. başka cihazlar için de var mı acaba aynı uygulamadan? bende diyorum 179 dolar ona veririm 1 yıl okul parası fazla vereceğime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hahaha çok haklsın aslında. hele benim okula verdiğim parayı düşününce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 onu burada kapışmayalım istersen benim de baya vahim durumum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cons said: Wispy said: Telefonu mümkün olduğunca 1-2 metre uzaya koymaya çalışıyorum ben. Yastığın altına koymayı pek tavsiye etmiyorum. nası fırlatıyosun uzaya ömerim Fırlatmıyorum elimle yörüngeye uzanıp bırakıyorum sevgili orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Absolut said: Bende nokianın uygulaması var. Uyanacagın saati yazıyorsun o seni uyanmaktan 20 dakka once izlemeye baslıyor ve en uygun anda uyandırıyor genelde 5-6 dakika önce uyandırıyor. konumuza dönecek olursak telefon işe yarıyorsa saat hayli hayli yarar heralde ya. 25 mayısta yeni ürünün fiyatı açıklancak galiba onu bekleyim ondan sonra alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abso; happywakeup ı mı diyorsun ? memnun musun ? hatsız moda alıp çalıştırmayı duşunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Happywakeup bende de kurulu , bi numarasını göremedim ben mi yanıldım ? 2 kere denedim , ikisinde de zombi gibi kalktım ( kalkamayıp , alarmı susturup devam ettim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadaşın olacak soracak kalkcan mı diye ses gelmezse tekrar denicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben bu saatlerin ne yaptığını anlamadım, ses yerine elektrikle fln mı uyandırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Sadece seni uyanmaya en hazır oldugun anda uyandırıyor. saat 8de uyandır diyorsun o seni izliyor uyurken ve mesela 8e 5 kala aha bu adam simdi uyanırsa bomba gibiolur diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar