Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeptracker veya benzeri saat kullanan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayarlanan saat aralığında uykunun en hafif olduğu anda titreşim ve alarm ile uyandırıyor. İşe yarıyor mu? Kullanan var mı? Başka bir saat tavsiye eder misiniz buna benzer?

Saat bu http://www.sleeptracker.com/ tşk.
Mesaj tarihi:
Bende nokianın uygulaması var. Uyanacagın saati yazıyorsun o seni uyanmaktan 20 dakka once izlemeye baslıyor ve en uygun anda uyandırıyor genelde 5-6 dakika önce uyandırıyor.
Mesaj tarihi:
Telefon aplikasyonları yataga koyup kalibre ediyosun bildiğim kadarıyla ve kımıldanmaya başlayınca veriyor alarmı bu saat nasıl çalışıyor ama hala çözemedim.
Mesaj tarihi:
lan... evet konuşulmuştu önceden. şimdi hatırladım..

saat neyse de telefonla yatmak hoş değil yaw.. belki uçak modunda olursa.. 6-7saat dalgaları beyne beyne yemek sağlıklı gelmiyor..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

lan... evet konuşulmuştu önceden. şimdi hatırladım..

saat neyse de telefonla yatmak hoş değil yaw.. belki uçak modunda olursa.. 6-7saat dalgaları beyne beyne yemek sağlıklı gelmiyor..

ben telefon yastık altında uyuyom hep lan ölcemmi
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Telefonu mümkün olduğunca 1-2 metre uzaya koymaya çalışıyorum ben. Yastığın altına koymayı pek tavsiye etmiyorum.

nası fırlatıyosun uzaya ömerim
Mesaj tarihi:
çok iyiymiş ya tam aradığım şey. uyanma zorluğu çekiyorum ben de. ama 179 dolar çok geldi şu an. nokia telefonum olsaydı uygulamayı denerdim belki ama nokia telefonum yok. başka cihazlar için de var mı acaba aynı uygulamadan?
Mesaj tarihi:
Nokiadaki uygulamamnın adı happywakeup ve diger telefonlar içinde benzer uyuglamalar mevcut illa ki bulursunuz biraz arayınca. Ama telefon uygulaması elbette bu iş için yapılmış bi saatten daha az verimlidir ve birde yatakbaşında telefon ile uyuma riski var.
Mesaj tarihi:
Bittus said:

çok iyiymiş ya tam aradığım şey. uyanma zorluğu çekiyorum ben de. ama 179 dolar çok geldi şu an. nokia telefonum olsaydı uygulamayı denerdim belki ama nokia telefonum yok. başka cihazlar için de var mı acaba aynı uygulamadan?

bende diyorum 179 dolar ona veririm 1 yıl okul parası fazla vereceğime =)
Mesaj tarihi:
Cons said:

Wispy said:

Telefonu mümkün olduğunca 1-2 metre uzaya koymaya çalışıyorum ben. Yastığın altına koymayı pek tavsiye etmiyorum.

nası fırlatıyosun uzaya ömerim

Fırlatmıyorum elimle yörüngeye uzanıp bırakıyorum sevgili orçun.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Bende nokianın uygulaması var. Uyanacagın saati yazıyorsun o seni uyanmaktan 20 dakka once izlemeye baslıyor ve en uygun anda uyandırıyor genelde 5-6 dakika önce uyandırıyor.

konumuza dönecek olursak telefon işe yarıyorsa saat hayli hayli yarar heralde ya. 25 mayısta yeni ürünün fiyatı açıklancak galiba onu bekleyim ondan sonra alırım heralde
Mesaj tarihi:
Sadece seni uyanmaya en hazır oldugun anda uyandırıyor. saat 8de uyandır diyorsun o seni izliyor uyurken ve mesela 8e 5 kala aha bu adam simdi uyanırsa bomba gibiolur diyor.
  • Yeni Oluştur...