mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hindemith'te lvl 25 elven wizard karakterim var. üstümde magic set, elimde 28 m.atk silah var. daha hızlı kasmam için 35 m.atk veren bi silah mı aliim, yoksa knowledge set mi? bi kaç tavsiye verirseniz çok sevinirim. (isim: adriannel)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 valla bende spellsinger var sana tavsiyem armoru sonra dusuneceksin direk olarak silahlara aban[signature][hline]Blackmetal Ist Krieg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 zaten mage sin kendin söylemişsin melee fazla şansın olmıycak her halukarda valla arkadaşlardan level 30 a 35 e kadar magic setle kasan var bi örneğide üzerimde yazı yazan arkadaş mesela level 30 a kadar magic setle takıldı bence silah[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben lvl 30 a kadar degil 33 e kadar non grade armorla kastim. ismim Keymin "oyun içi screenshotlarda" var ss ^^ lvl 42 ydim devam etseydim 52+ rahat olurdum en son onu biraktigimda 43,75 mi neydi. uzerimde banana set+dagger of mana vardi sana tavsiyem hic bir sekilde sps harcama en onemli sey para ben paso sps harcayarak 43 te d grade itemlarla geziyodum. eger baska bi sorun falan varsa özel msjla sorabilirsin (elf wizardla ilgili) [signature][hline]Blackmetal Ist Krieg [Bu mesaj nargaroth tarafından 07 Ağustos 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hmm saolun.. bu arada hangi serverda oynuyosunuz?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kain[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar