Bethric Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 evet accountumu satıyorum ıcınde char yok butun charları sıldım.. ama sılmeden once level 50 paladinimi Pendragona kopyalamıstım.. o yuzden /level hakkı var almak ısteyenler OMS den ulaşsın fıyat ve dıger şeyleri konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 kucuk bir dip not: tum charlarini silsen bile -pendragon dahil- yine de eger o acct'ta daha once 50 yapmissan /level hakki sakli kaliyo.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 50 Infil - Turkish Knights / Merlin -------------------------------------------------------- Odion 50 Wizzy - DAoC Italy Yored 50 Cleric - DAoC Italy Pinpin 50 Paladin - DAoC Italy Pinar 50 Friar - DAoC Italy Tumpatimpi 50 Cabalist - DAoC Italy Brelenor 50 Infil - DAoC Italy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bethric Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gayet guzel bir sekilde /level hakkını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 aynı şeyi söylüyorsunuz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hangi version? eu ise bakabilirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 pendragona kopyaladım dediğine göre US[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tüh black rose bi aşşadaki topic e bakarmısın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar