Seele Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fena degilmis. http://www.facebook.com/video/video.php?v=134869315137&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 0:35 deki çocuk nasıl da liseli genç kız gibi sevinmiş sdf. yarısını izledim çok ilgi çekici hareketler yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 0:35 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ablaze Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çocuk benim de dikkatimi çekti ama bana liseli kızlardan çok bişey yapmayı beceremeyip de yanındaki yapınca sevinip gurur duyanları hatrlattı .p (oğlum il birincisi bizim okuldan n'abeer sizin okulda kim var ki birinci bizde hehe, tarzı şeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hep beyazlar, gerçek basketbola yetemeyince bunlara yöneliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bi kaç hareket güzel de, direk karşısına hareket etmekten bezmiş elini kolunu uzatmaktan aciz adamlar alıp yapmasa hareketleri iyiymiş. karşındakilerin tamamı "hadi lan at da top bize geçsin" tribinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi bunlar zaten karşılarında yetebilen adam olunca yapmıyorlar böyle hareketler sanırsam. skip 2 my lou yapar anca yetebilen adam karşısında böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben karsisindayken yapcak bu hareketleri cakarim suratina 2 tane hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar