BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 izlememiş olanlar için spoiler içerebilir diğer bir konu altında Lee Van Cleef'i görünce aklıma yine o dönemin karizmatik kellerinden Yul Bryner geldi bu adamın bir filmi vardı, bir hayvanat bahçesi gibi dışarıdan insanların gelip gezdiği bir park gibi bir yer var, içi insana çok benzeyen kusursuz robotlarla dolu, bunlardan biri de Bryner, hatta sonunda yanıyo falan galiba, hayal meyal hatırladığım bir film bu, büyük ihtimalle Trt'de 80'lerde izlemişimdir hatırlayan bilen eden varsa bu filmin adını arıyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Aha serefsizim bende biliyorum o filmi ama harbi coook eski ismini hatırlamak zor hayal meyal hatırlıyorum filmi.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu film robotlarla macera yasamak isteyen insanların gittigi bir amusement park tı.icinde kovboy zamanlarından ilk caglara kadar degisik periyodlarda gecen zamanlarda robotlarla birlikte aksiyona girebiliodunuz.Bizim karakterimiz hatırladıgım kadarı ile george crenna ninda oynadıgı fertlerle birlikte kovboy zamanına giriyo eglenmek icin.simdi anlatmaya baslasam hatırlarsınız robotlar hep oluyordu size ates edemiyorlardı silahlarında bir elektronik devre vardı yesil isik yanarken ated etseler bile sizi vuramıolardı kuru sıkı atıolardı galiba. neyse yul amcam kovboy devrinde olan bir robot kotu karakter maceraperestler onu yok etmeye calısıo fakat yul amca bozuluo kısa devre fln yapıo ve silahı ates almaya baslıo savascı bir robot oldugu icin cevredeki insanları oldurmeye baslıo.ve sunu da hatırlarım butun robotların devreleriyle bir merkezden oynııp hepsini aynı duruma getiriodu yani ilk caglardan gelecege kadar rol alan butun robotlar insanları oldurmeye baslıodu en sonunda dedii gibi arkadasın yul yanıo ama iskelet seklinde terminatorde kaldıgı gibi kalana kadar savasıo.sonunda insanlar kazanıordu vede hatırladıgım kadarı ile trt de bende izlemistim bu bu filmin ikincisi de yapılmıstı yani devamı cekilmisti ve yine eger yanlıs hatırlamıorsam ..... Event ti adı.zamanının teknolojisine gore muhtesem yediliden sonra yul brayner in oynadıgı kovboy karakterli filmlerin en iyisindendir diyebilirim.o filmler harikaydı simdi yine dusuncelere daldım[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hakkaten ne güzel filmdi...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 of be buldum sonunda; Westworld bu arada yönetmen Michael Crichton'mış oha falan oldum bi anda [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ağustos 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Black valla gusel bir zaman gecirici olay oldu bu bana askerde saol unuttugum gecmisi hatırladım (cocukhluumu) :PPP[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yanlız bu filmin 2 nciside yapıldı bunu tamir ediolar bu gene fıttırıo vs..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 da işte ne torrentlerde ne de DC++ hublarında filmi bulamadım :/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 80ler? 84e kadar vitamin proteindim ben :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 1973'te çekilmiş film, benden de 1 yaş büyük o mantıkla :) ama trt'de izlediğime eminim, bu da demektir ki kesin 90'dan önce, özel TV'ler yoktu yani bu arada ikincisini izlememiştim ben, şimdi bulabilirsem ikisini birden çekecem, torrent linkini veririm bulabilirsem[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar