Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun nerde bi bakar mısınız...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben cove şehrini chaos lara verdim ve chaos dışındakilerin(orderlar ve diğer mavilerin) girmesini önlemeye çalışıyorum.Çalışıyor ancak choslarıda almıyor.Hiçkimseyi almıyor.(Gm haric)
Spheremap dosyasına da r_cove 'yi tanıttım. Sphereregion dosyasına da aşağıda yazdığım scripti ekledim.Acaba scriptin yazılımında mı bi yanlışlık var?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.Tşkler...

[regiontype r_cove]
ON=@enter
if (==2) && ( <6) && (0 <2) && !()
src.sysmessage Hosgeldin Blackthorne un savascisi.
return 0
elseif (0 <2) && (0 <6) && !() && !()
src.sysmessage Bu alana sadece Chaos lar girebilir
src.go 2287,1209
return 1

elseif (==1)
src.sysmessage Bu alana sadece Chaos lar girebilir
src.go 2287,1209
return 1

endif

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 06 Ağustos 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tşkler Bronx...Oldu,sorunsuz çalışıyor şuan..Ancak sphere'yi açarken bir satırda şu hatayı verdi bu önemli mi ? ERROR:(spheremap.scp,5522)Conflicting region!
Server şuan sorunsuz çalışıyor ama bilemiyorum...?Tşkler..
Mesaj tarihi:
spheremap.scp,5522 buradaki codeleri yollarsan daha iyi yardımcı olabiliriz hayali konuşmak olmaz değilmi.

[Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harbi ya bak orada hata varmış :) adam zaten orada hata olduğunu biliyor bunu söylemen abes be arkadaşım.

[Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya tamam senin benim için belki değil ama yeni başlayan birisi için problem olabilir yanlışmıyım bu arada mesajda seni kırdıysam özür :) :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Mesaj tarihi:
prd alay ettin gibime geldide tabiki bende yeni gelenlere yardımcı olmak istedim bu kadar bu arada kırılmadım bi anda supheye dustum ama topic dışına çıkıyos :P prd[signature][hline]www.tr-scripting.com
TR-Scripting Admin
www.roxside.net
RoxSide Scripter
  • Yeni Oluştur...