Zoran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben cove şehrini chaos lara verdim ve chaos dışındakilerin(orderlar ve diğer mavilerin) girmesini önlemeye çalışıyorum.Çalışıyor ancak choslarıda almıyor.Hiçkimseyi almıyor.(Gm haric) Spheremap dosyasına da r_cove 'yi tanıttım. Sphereregion dosyasına da aşağıda yazdığım scripti ekledim.Acaba scriptin yazılımında mı bi yanlışlık var? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.Tşkler... [regiontype r_cove] ON=@enter if (==2) && ( <6) && (0 <2) && !() src.sysmessage Hosgeldin Blackthorne un savascisi. return 0 elseif (0 <2) && (0 <6) && !() && !() src.sysmessage Bu alana sadece Chaos lar girebilir src.go 2287,1209 return 1 elseif (==1) src.sysmessage Bu alana sadece Chaos lar girebilir src.go 2287,1209 return 1 endif [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 06 Ağustos 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 if (=2) :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Nasıl olmalı orası?Anlamadım?Acıkca belirtir msin...Tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 if !(................. == 1) olacak[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 memoryfindtype li checklerin basina src koymayi unutmussun[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Tşkler Bronx...Oldu,sorunsuz çalışıyor şuan..Ancak sphere'yi açarken bir satırda şu hatayı verdi bu önemli mi ? ERROR:(spheremap.scp,5522)Conflicting region! Server şuan sorunsuz çalışıyor ama bilemiyorum...?Tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Boşver Çalışıyorsa Sorun Yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 1 2 acılmadan sonra gider o :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Aynen Yapar Yapar Geçer Abi Bugsuz Bir Server yada sorunsuz server bilen varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 spheremap.scp,5522 buradaki codeleri yollarsan daha iyi yardımcı olabiliriz hayali konuşmak olmaz değilmi. [Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sphere.map dosyasında 5522 satırında hata varmış bakarsın duseltirsin Kolay Gelsin..[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 harbi ya bak orada hata varmış :) adam zaten orada hata olduğunu biliyor bunu söylemen abes be arkadaşım. [Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 dalgamı gecion ciddimisin bu problem bile sayılmaz ya :)[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya tamam senin benim için belki değil ama yeni başlayan birisi için problem olabilir yanlışmıyım bu arada mesajda seni kırdıysam özür :) :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 prd alay ettin gibime geldide tabiki bende yeni gelenlere yardımcı olmak istedim bu kadar bu arada kırılmadım bi anda supheye dustum ama topic dışına çıkıyos :P prd[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar