|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bu aralar çok heves ettiğim blog tarzı siteme kavuştum. Yaklaşık 1 haftadır yayına hazırlıyordum. Sonunda bitirdim, ufak ufakta çevreme duyuruyorum. Alan adını bulmak için epey zamanımı harcadım, şansıma ki alınmamıştı ve sonunda MMOHaber'i açtım. www.mmohaber.com Genelen tüm MMO'lardan olmasa bile ilgilendiğim ve gözüme çarpan MMO'lardan haberler vermeye çalışacağım. Ayrıca oyunlarla ilgili filmler, oyun oynarken kullanılan teknolojik cihazlar ve bilgisayar parçaları hakkında bilgilere yer vereceğim. Bir de FRP konusuyla ilgili de bazı paylaşımlar yapacağım. Site WordPress üzerine kurulu, ismi ve hostu satın aldım 1 senelik. Elimden geldiğince güncellemeye çalışacağım. Html ve Photoshop bilgim hiç denecek kadar ama her gün zaman ayırıyorum. Bazı arkadaşlarım da el attı sağolsunlar :). Yorumlarınızı bekliyorum, inşallah çok kötü yorumlar gelmez :). Kişisel bir site ama herkesin 2 dakika takılmasını istediğim bir yer yapmaya çalışıyorum :). Sadece P2P ya da F2P olarak değil, tüm oyun türlerinden gözüme takılanları paylaşacağım. Şimdiden okuyan ve göz gezdirecek olan herkese teşekkür ederim :). (link editi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Genel olarak güzel olmuş gamerpress güzel tema zaten. Rss ve diğer abonelikler için sidebar'a butonlar falan koyabilirsin takipçiler açısından güzel olur. bi tek siyah üzerine beyaz yazı okunması zor oluyor bazen tabi zevk meselesi. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yorumlar için teşekkürler Dinan :). Söylediklerine kulak vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 evet abi koyu renk uzeri acik renk yazi hem zor okunuyor hemde acayip goz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Farazi söylüyorum; -"xxxx online 2010'da closed beta! hep beraber bekleyip görücez" bu olmamalı, biraz kafa ütülemelisin. Açıklama metinlerin çok zayıf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yazıların renklerini degistirmelisin bence cok göz yoruyo okuyası gelmiyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Güzel bir düşünce olsa da şu anki haliyle çok fazla ilgi çekmez gibi geliyor bana. İnsanlar aradıkları bilgilerin neredeyse tamamını mmo-champion'dan buldukları için diğer siteler çöküş noktasına geldi, bir zamanların efsane sitesi worldofraids'te bile en fazla 15-20 yorum yazılıyor haberlere. Tavsiyem kaliteli yazarlar edinip wow.com tarzı okuması kolay ve faydalı yazılar içeren bir site haline geçirmen mevcut siteyi veya bir zamanlar Pyro'nun hazırladığı blog tarzı bir şey yapman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 mmo-champion genelde Wow üzeirne değil mi ya wow ıdşında haber görmüorum ben ana sayfada? bir de türkçe takip etmek isteyenler var pek ingilizcesiolmayan onlara göre iyi olabilir bu blog ama yazı fontunu değiştirmen şart, highlight etmeden okuyamiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Pardon ya ben öylesine bir göz atmıştım, wow haberleri dikkatimi çekmiş sadece. :P Ama dediğim gibi ufak tüyolar, kısa bilgiler daha faydalı olur genel haberlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 mmo-champ diğer siteleri öldürdü resmen. yazar bulup wow ve diğer oyunlar hakkında guide, patch yorumları, arena, pvp vs tarzı blog olursa daha güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sağolun, tüm yorumlar dikkate alınmaktadır :). Aslında ben içerik olarak, kısa, hızlı okunur haberler vermeyi istiyordum. Çok derine inmeyi pek düşünmüyorum. Bir de 3 5 oyun yerine tüm MMO'larla ilgili yazıların olmasını istiyorum. Wow'un Cataclysm'i ile ilgil sayfalarca şey yazılabilir ama ben gelen yeniliklerle tarihleri yazsam bana yeter gibi geliyor. Başka merak edilen bir çok oyun var ve sürekli de yenileri çıkıyor. Yazının renginde ve fontta değişikliğie gidicem sanırım bu gidişle. Daha çok yeniyim wordpress ve photoshop gibi konularda, o yüzden zaman alacaktır ama herkesin fikrine çok teşekkürler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 MMO-Champ nasıl öldürür diğer siteleri ya sitenin kendisinde "MMO-Champion - World of Warcraft Guides ve Raid Strategies" yazıyor. Bariz sadece WOW tabanlı olan bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yandaki adamla kadini deistir allasen cok lamer, wow sitesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Deneme olarak koymuştum, değişiyor mu arka plan, değişirse nasıl değişir falan denemeler yapıyordum. Olayı bulunca bırakmışım, değiştiririm bugun yarın :). Dedim ya Wordpress'te çok yeniyim yahu :P. Dynun'dan yardım isticem yakında :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bir ara dvoturk vardı, sürekli güncel tutarlardı siteyi fakat kapandı gitti. Bu aralar bu tarzda bir site arıyordum girip haberleri türkçe olarak okuyabileceğim, yeniliklerden haber alabileceğim. Benim gibi bu konularda türkçe kaynakları okumak isteyen, bu şekilde daha verimli olarak haberi almak isteyen bir çok MMO oyuncusu vardır diye düşünüyorum. Bu bakıma ben de elimi taşın altına koyarak elimden geldiğince MMOHaber için bir şeyler yapmaya çalışacağım. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bende bu fikirle yola çıktım. Genelen sabit 3 5 oyuna odaklanmak yerine, haberi değeri olan farklı oyun haberlerini de vermeye çalışıyorum. DVOTurk'u bende izlerdim, kapandığını öğrenince baya üzüldüm. Dirsek temasımın olduğu kişiler tarafından kurulan ve götürülen bir siteydi ama değişikliğe gittiler. Kendi görüşleridir, saygı duymak lazım. Farklı bir yolda ilerleyeceklermiş. Bende ilgi çeken oyunlar için Türkçe içerik hazırlıyorum MMOHaber.com'da şu an. Bunların içinde Free to Play'de var, Pay to Play'de var. Ayrım yapmadan her iki gruptan da ilgi çekecek haberleri vermeye çalışıyorum. Tabii ki şimdilik yavaş ilerliyor, ama uzun bir süreç gelişim. Yazar alımı yapmayı planlıyorum. Günlük ziyaretçi sayım şimdilik 40 70 arası gidip geliyor. Facebook'ta grup kurdum, 70 beğenen mevcut, bunu arttırmayı planlıyorum. Bir kaç siteye reklam koydum, geliştirmeyi düşünüyorum. Türkçe içerikle genel MMO'lardan haber gireceğim, farklı başlıklarda ilerde eklemeyi planlıyorum. Tabii ki acemiliğim yazı konusunda olacaktır, ilk kez deniyorum böyle birşeyi, zamanla bunu da geliştireceğim umarım :). İlgilenen, yorum yapan, okuyan, siteye bakan, başlığı okuyan herkese tek tek teşekkürler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar