Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmohaber.com

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar çok heves ettiğim blog tarzı siteme kavuştum. Yaklaşık 1 haftadır yayına hazırlıyordum. Sonunda bitirdim, ufak ufakta çevreme duyuruyorum. Alan adını bulmak için epey zamanımı harcadım, şansıma ki alınmamıştı ve sonunda MMOHaber'i açtım.

www.mmohaber.com

Genelen tüm MMO'lardan olmasa bile ilgilendiğim ve gözüme çarpan MMO'lardan haberler vermeye çalışacağım. Ayrıca oyunlarla ilgili filmler, oyun oynarken kullanılan teknolojik cihazlar ve bilgisayar parçaları hakkında bilgilere yer vereceğim. Bir de FRP konusuyla ilgili de bazı paylaşımlar yapacağım.

Site WordPress üzerine kurulu, ismi ve hostu satın aldım 1 senelik. Elimden geldiğince güncellemeye çalışacağım. Html ve Photoshop bilgim hiç denecek kadar ama her gün zaman ayırıyorum. Bazı arkadaşlarım da el attı sağolsunlar :).

Yorumlarınızı bekliyorum, inşallah çok kötü yorumlar gelmez :). Kişisel bir site ama herkesin 2 dakika takılmasını istediğim bir yer yapmaya çalışıyorum :). Sadece P2P ya da F2P olarak değil, tüm oyun türlerinden gözüme takılanları paylaşacağım. Şimdiden okuyan ve göz gezdirecek olan herkese teşekkür ederim :).

(link editi)
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir düşünce olsa da şu anki haliyle çok fazla ilgi çekmez gibi geliyor bana. İnsanlar aradıkları bilgilerin neredeyse tamamını mmo-champion'dan buldukları için diğer siteler çöküş noktasına geldi, bir zamanların efsane sitesi worldofraids'te bile en fazla 15-20 yorum yazılıyor haberlere.

Tavsiyem kaliteli yazarlar edinip wow.com tarzı okuması kolay ve faydalı yazılar içeren bir site haline geçirmen mevcut siteyi veya bir zamanlar Pyro'nun hazırladığı blog tarzı bir şey yapman.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun, tüm yorumlar dikkate alınmaktadır :). Aslında ben içerik olarak, kısa, hızlı okunur haberler vermeyi istiyordum. Çok derine inmeyi pek düşünmüyorum. Bir de 3 5 oyun yerine tüm MMO'larla ilgili yazıların olmasını istiyorum. Wow'un Cataclysm'i ile ilgil sayfalarca şey yazılabilir ama ben gelen yeniliklerle tarihleri yazsam bana yeter gibi geliyor. Başka merak edilen bir çok oyun var ve sürekli de yenileri çıkıyor.

Yazının renginde ve fontta değişikliğie gidicem sanırım bu gidişle. Daha çok yeniyim wordpress ve photoshop gibi konularda, o yüzden zaman alacaktır ama herkesin fikrine çok teşekkürler :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bir ara dvoturk vardı, sürekli güncel tutarlardı siteyi fakat kapandı gitti. Bu aralar bu tarzda bir site arıyordum girip haberleri türkçe olarak okuyabileceğim, yeniliklerden haber alabileceğim.

Benim gibi bu konularda türkçe kaynakları okumak isteyen, bu şekilde daha verimli olarak haberi almak isteyen bir çok MMO oyuncusu vardır diye düşünüyorum. Bu bakıma ben de elimi taşın altına koyarak elimden geldiğince MMOHaber için bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu fikirle yola çıktım. Genelen sabit 3 5 oyuna odaklanmak yerine, haberi değeri olan farklı oyun haberlerini de vermeye çalışıyorum. DVOTurk'u bende izlerdim, kapandığını öğrenince baya üzüldüm. Dirsek temasımın olduğu kişiler tarafından kurulan ve götürülen bir siteydi ama değişikliğe gittiler. Kendi görüşleridir, saygı duymak lazım. Farklı bir yolda ilerleyeceklermiş.

Bende ilgi çeken oyunlar için Türkçe içerik hazırlıyorum MMOHaber.com'da şu an. Bunların içinde Free to Play'de var, Pay to Play'de var. Ayrım yapmadan her iki gruptan da ilgi çekecek haberleri vermeye çalışıyorum. Tabii ki şimdilik yavaş ilerliyor, ama uzun bir süreç gelişim. Yazar alımı yapmayı planlıyorum. Günlük ziyaretçi sayım şimdilik 40 70 arası gidip geliyor. Facebook'ta grup kurdum, 70 beğenen mevcut, bunu arttırmayı planlıyorum. Bir kaç siteye reklam koydum, geliştirmeyi düşünüyorum. Türkçe içerikle genel MMO'lardan haber gireceğim, farklı başlıklarda ilerde eklemeyi planlıyorum. Tabii ki acemiliğim yazı konusunda olacaktır, ilk kez deniyorum böyle birşeyi, zamanla bunu da geliştireceğim umarım :).

İlgilenen, yorum yapan, okuyan, siteye bakan, başlığı okuyan herkese tek tek teşekkürler :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...