Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage robe ve deri set armorları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar deri set üstün mage robe giyince mage robun tek başına giyildiği zaman verdiği armor alınamıyor.Sadece deri setin armoruna sahip oluyorsunuz.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Mesaj tarihi:
o oyundan kaynaklı sanırsam degismez[hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu
inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına
Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın
Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna
HOŞÇAKAL
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir iki scp inceleyerek bulunacak birşey üstünde mage robe varken kalkan alınca nasıl parrying varsa armor artıyorsa buda onun gibi bişey arama çalışmalarına başlayalım bakalım .. yapan yapamayanlara söylesin ama :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Mesaj tarihi:
ben bilmiyom ama çözmeye çalışıyom hadi bakalım usta developerler gösterin hünerlerinizi.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Mesaj tarihi:
On=@Equip
src.armor=+armor miktarı

on=@unequip
src.armor=-armor miktarı

böyle bir$ey yaparsan çalı$acağını dü$ünüyorum eğer çalı$maz ise ki çok basit bi$i oldu önceki armoru bir tag ile kaydedip ardından yeni armoru eklemek suretiyle sğalam çalı$an bi sisteme sahip olabilirsin.
  • Yeni Oluştur...