sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 FUTBOLDAN BANLIYIM YAZAMIYORUM FENEVBAHÇEYE BU AKŞAM BENİ BU KADAR GÜLDÜRDÜĞÜ İÇİN EMREYE BAYILDIĞI İÇİN VOLKANA AĞLADIĞI ĞÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM, AMA ÇOK. İZMİRDEYİM VE SAATLERDİR BURSASPORLULARLA KUTLAMA YAPIYORUM İNANILMAZ EĞLENDİM. TEŞEKKÜRLER FENEVBAHÇE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fıstık da ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 KAYDILAR FENERE KANKÜTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 TIRABZONSUPOR FENERİ GENE TOKADLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 O DEĞİL DE ZEGNA NERDE YA AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BİZİ BANLIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abi bence köpeğini hazırlıyordur bizi kovalatacakdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 FromTheHell said: BİZİ BANLIYOR AAHAHAHAH ONA EMİNİM ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 AHAHAHAHAUSHAUHZUAHUZAHUDHUAHU süper lan. afyonkarahisartermiksantralsporluyum ama bursanın şampiyon olmasını istiyordum ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ABİ KORDON O KADAR GÜZELDİ Kİ BUGÜN. ÖNCE BİR SESSİZLİK OLDU. AĞLAYAN FENEVLİLER GİTTİ SONRA BURSALILAR GELDİ KONVOYLAR FALAN GEÇMEYE BAŞLADI EĞLENDİK HEP BERABER. BÖYLE KUTLAMALAR FALAN VAR İLERDE ÇOK UZAKTA 3 TANE FENEVLİ ŞAMPİYON OLMASAN DAAAAAAAAAAA DİYE BAĞIRIYODU AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 futbol alanı dısında futbol topicleri görürsem sabah, yorunge dısına vınvınvın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ÖZÜR DİLERİM. valla birdaha yapmyacağım, futboldan banlıyım o açıdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar