Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 //////////////////////////////////////////////////////////////// [ITEMDEF i_ok] ID=i_arrow NAME=Dart Oku TYPE=t_script ON=@Create Color=0 Attr=attr_newbie|attr_move_always TIMER=3 ON=@DClick IF ( >= 1) SRC.SysMessage Okunuz henuz hazir degil! RETURN 1 ELSE TARGET Hedefini sec? RETURN 1 ENDIF ON=@TargOn_Item if (=i_dartboard) SRC.ANIM 11 SRC.TARG.EFFECT=0,0f27,10 SRC.TARG.ANIM 20 DORAND 6 SRC.TARG.SAYU *4p* SRC.TARG.SAYU *8p* SRC.TARG.SAYU *1p* SRC.TARG.SAYU *10p* SRC.TARG.SAYU *7p* SRC.TARG.SAYU *12p* ENDDO SOUND 0145 src.targ.newitem=i_fx_SMOKE3 src.targ.act.p= SRC.TARG.SysMessage sana ok atti! REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.SysMessage Kendine atamazsin.. TIMER=(3) RETURN 1 ENDIF ON=@TargOn_char SRC.SysMessage Buraya atamazsin.. RETURN 1 [EOF] //////////////////////////////////////////////////////////////// işte burda ben yaptim :D[signature][hline]EXILE PLAYER [Bu mesaj Aradhell tarafından 07 Ağustos 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bune? birinin gözünü patlak icin fln dart mı atıon? anlamadım?[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ayrıca nebula kartopundan hedesinden alındığı cok belli! :) [edit rullaz] yinede güzel ama [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eed ben bastan yazamam ki :D dart arrow şte[signature][hline]EXILE PLAYER
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hzr konu acmsken soraym bu scriptler baştan nasl yaziliyor? prog, lami[signature][hline]EXILE PLAYER
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Klavye ve parmaklarla yazılıyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yani eventler fln hpsi kaynksz ellemi[signature][hline]EXILE PLAYER
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 genel taglar def.leri falan bi öğreniyosun. ondan sonra bi metin editörü veya script editörü ( ki favorim kimse gülmesin Notepaddir) kullanarak ba$lıyosun parmakları çalı$tırmaya.
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 niye gülsünlerki script editör kullanmamak ayıp değilki bende notepad kullanıyorum en iyisi bence :)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ne bileyim bazı arkada$lara ters gelebilirde o açıdan.
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 scrpt editor nereden bulacaz[signature][hline]EXILE PLAYER
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Çalıştırı aç oraya notepad yaz enter sonrada bırak scp editör falan scripting giriş falan oku notepadle başla işe zor olanı her zaman en iyisidir.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 okudum temelleri biliyorum ama eventlerde c/p ypp editliyofm[signature][hline]EXILE PLAYER
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben word kullanıyorum :) rulzz Triggerları renkli fln yapıom hiçbişiycikte olmuyor :) :P[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar