Cnnm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Beyler serverımda İngilizce Kelimeler Var Onları nasıl Değisticem Mesela Ş=_________ Değisik Seyler Cıkıyor Biri Yardım Etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 98 kullanıyorsan elin mahkume :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnnm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya kurtulusu yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnnm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 axis nerden bulcam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yukaru uo scripting uo adresileri hedesine baq :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Server açıyorsan makinen nt sistem olacak 98 işletim sistemli bir makineden açarsan eğer bunlara katlanacak ki ben tavsiye etmem nt her zaman süper bence windows xp veya 2003 web edition kullan.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ahada Axis'i Buradan Çekecen. Winrarda yoksa onuda Buradan çekeceksin.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar