Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Editlerken..

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online klasörün nerede ise orayı göstermen gerekiyor öncelikle ama eğer hata verdiyse bu yaptığın senin uo dizini AoS olması gerek oda C:Program FilesUltima Online 2d şeklinde geçer birde böyle dene[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

ultima online klasörüne gir ve üstteki adres çubuğunda ne yazıyorsa aynen buraya paste et sana öyle yardımcı olayım.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

C:Program FilesUltima Online 2Dgumpart.mul
C:Program FilesUltima Online 2Dgumpidx.mul
C:Program FilesUltima Online 2Dverdata.mul

Bu şekil dene gene olmaz ise ultimayı sil gene yükle başka bişey diyemiyorum. üstte dediğim gibi aynı sorun bendede olmuştu uo yu silip kurdum düzeldi.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

:lol: oda güzel onuda çözelim hemen Ultima Online 2D klasörüne gir bak bakalım Verdata.mul dosyası varmı gerçi vardır ama genede bi kontrol etmekte yarar var :)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

Editleme nedeni : durum değişikliği :D

o verdata dosyasının uzantısını verdata.mul aynen böyle yap sonra o verdata üstünden editlemeye başla gene olmaz ise msj at :-)

Dahada olmadı

C:Program FilesUltima Online 2Dverdata.amn olarak gump.cfg yi değiştir.

[Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paint'i açıyorsun resmi oraya atıyorsun sonra farklı kaydet diyorsun bmp seçiyorsun ve kaydediyor eğer bunu soruyorsan tabi :D[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...