Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bunun için 3 tane konu açılmış ama istediğimi bulamadım pazar alanı nasıl yapılır? koordinatları ne? tag lı şehirlerden vazgeçtim :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Pazar alanı yapmak istedğin yere gideceksin, sonra axis'den orayı tarayacaksın sonra bir isim verceksin, oranın özellikleri belirleyeceksin.Daha sonra save yapcaksın.Sende olur mu bilmem ama bende böyle olmuştu map2.scp diye kaydediyor.Onun içinden dosyaları kopyala diyerek map.scp'ye yapıştırcaksın.Daha sonra server'i kapayıp aç (sağlıklı olsun :) ) Diyelim pazar dedin alanın ismine .go pazar diyerekten oraya gidebilirsin.[signature][hline] PS:Bu arada axis'de travel'den gelceksin ordaki tuşlardan bulursun zaten. eidt:PS [Bu mesaj Ardhath tarafından 05 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Nebula pazar alanı Koordinatları 1903,2100 dür.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 En kolay yolunu yollıyım sana scripts klasörü içindeki map.scp'yi aç orada marble island vardır onu aynen şu şekil değiştir. [AREA Pazar Alani] RESOURCES=r_default_rock, r_default_water, r_default_trees RECT=1830,2050,1990,2160 P=1903,2100 FLAGS=0243f EVENTS=r_events_pazar_alani RAINCHANCE=019 Sonracıma Events Klasörüne git events.scp'yi aç onun en altına şu eventi yapıştırı ver. [events e_pazar_alani] On=@GetHit events -e_pazar_alani return 0 if !() src.newitem i_stoner src.act.equip endif return 1 On=@SkillStart events -e_pazar_alani return 0 if !() && (( == id(skill_snooping)) || ( == skill_snooping) || ( == id(skill_stealing)) || ( == skill_stealing)) src.newitem i_stoner src.act.equip return 1 endif ON=@exit events -e_pazar_alani ////////////////////////////// bu işlemleri server kapalı iken yapmayıda unutma sonracıma serverı aç .go pazar alani pazar alani güvenli bölge olmuştur :) güle güle kullan.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 saol[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Amacımız Hizmet :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar