chris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 arkadaşlar bi türlü yapamadım size ait olan özel hues.mul yollarmısıız acab ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Google'dan arat Hues.mul diye ordan indirebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bence hueeditor kullanıp kendi hues ini yap. çok basit bi olay ben öyle yaptım ve biçok renk bulduğüum huesden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence de en iyisi bu olur yada hiçbirşey yapamadıysan nebulanın hues.m2l dosyasındaki renkleri incele olayın nasıl yapıldığını öğren gerisi kendiliğinden gelir süper zeka gerektiren bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Buyur ben yardımcı olayım sana Buradan Çekebilirsin Benim kendi Hues.mul dosyam.. Çekince söylersen sevinirim.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar