Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mod arayan shard var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Koca arayan bayan varmı? Ben tecrübeliyimde...

Komik böyle bir topic..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
:-) owner arayan shard varmı ben ownerlıkta tecrübeliyim ...[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
Burda böyle kendinizi reklam etmenin bi yararı olucağını sanmıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
http://www.sphereserver.net/forums/index.php?s=3479741b3e9640da92d39369b0e91c98&showforum=17[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 06 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
:-) owner arayan shard varmı ben ownerlıkta tecrübeliyim ...

Lucas Sen Harikasın bea :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Mesaj tarihi:
abi herşey iyi güzel hoşta bu forum kuralları beni bitirdi be allah aşkına bune abi...

1 ) Forumumuza Kayıt Olurken Bilgilerin Dogru Giriniz Aynı Zamanda Sacma,Sapan Seyler Yazmayınız.

2 ) Forumumuzda Küfür,Sigara,Esrar,Karı,Kumar Yasaktır !!!

3 ) Forumlarda Bel Altı ve Bunun Gibi Konular Acmak Cevaplar Yazmak Yasaktır !!! Forumlarımıza Bayanlarda Girmektedir !

4 ) Forumumuzda Bize Soramdan Reklam Yapmak Yasaktır !
Lütfen Bu Kurallara Dikkat Ediniz[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥

[Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chimera71, 07 Ağustos 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
tesekkurler forumları okuyun ama ;) bilgiler burda çünkü konu hakkımızı kullandık www.lominadze.com

siz mod mu arıyosunuz?
varsa tecrübem yok ma çabuk öğrenirim :-p

Edit: Smiley
[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...

[Bu mesaj Asura tarafından 07 Ağustos 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...