Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mod arayan shard var mı?

Cyberworm

Öne çıkan mesajlar

Burda böyle kendinizi reklam etmenin bi yararı olucağını sanmıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sphereserver.net/forums/index.php?s=3479741b3e9640da92d39369b0e91c98&showforum=17[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 06 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
:-) owner arayan shard varmı ben ownerlıkta tecrübeliyim ...

Lucas Sen Harikasın bea :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

abi herşey iyi güzel hoşta bu forum kuralları beni bitirdi be allah aşkına bune abi...

1 ) Forumumuza Kayıt Olurken Bilgilerin Dogru Giriniz Aynı Zamanda Sacma,Sapan Seyler Yazmayınız.

2 ) Forumumuzda Küfür,Sigara,Esrar,Karı,Kumar Yasaktır !!!

3 ) Forumlarda Bel Altı ve Bunun Gibi Konular Acmak Cevaplar Yazmak Yasaktır !!! Forumlarımıza Bayanlarda Girmektedir !

4 ) Forumumuzda Bize Soramdan Reklam Yapmak Yasaktır !
Lütfen Bu Kurallara Dikkat Ediniz[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥

[Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera71, 07 Ağustos 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
tesekkurler forumları okuyun ama ;) bilgiler burda çünkü konu hakkımızı kullandık www.lominadze.com

siz mod mu arıyosunuz?
varsa tecrübem yok ma çabuk öğrenirim :-p

Edit: Smiley
[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...

[Bu mesaj Asura tarafından 07 Ağustos 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...