Cyberworm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Varsa tecrubelıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Koca arayan bayan varmı? Ben tecrübeliyimde... Komik böyle bir topic..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 :-) owner arayan shard varmı ben ownerlıkta tecrübeliyim ...[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Burda böyle kendinizi reklam etmenin bi yararı olucağını sanmıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: _Dalamar_, 06 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki: Koca arayan bayan varmı? Ben tecrübeliyimde... Komik böyle bir topic.. :) *Kopar*[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 http://www.sphereserver.net/forums/index.php?s=3479741b3e9640da92d39369b0e91c98&showforum=17[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Lucas1, 06 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki: :-) owner arayan shard varmı ben ownerlıkta tecrübeliyim ... Lucas Sen Harikasın bea :-)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 haxor olm :D ne harikası :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :)[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bencede sacma bır yorum daha acılmadan edıt.Noırın edıt yaptıgı zamanlar vardı ama burda olucak dıye bır sey yok[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Edit valla bana yapılsa gene zevk almam oynamam.Edıt yapmayacagınıza ınanıyorum[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi herşey iyi güzel hoşta bu forum kuralları beni bitirdi be allah aşkına bune abi... 1 ) Forumumuza Kayıt Olurken Bilgilerin Dogru Giriniz Aynı Zamanda Sacma,Sapan Seyler Yazmayınız. 2 ) Forumumuzda Küfür,Sigara,Esrar,Karı,Kumar Yasaktır !!! 3 ) Forumlarda Bel Altı ve Bunun Gibi Konular Acmak Cevaplar Yazmak Yasaktır !!! Forumlarımıza Bayanlarda Girmektedir ! 4 ) Forumumuzda Bize Soramdan Reklam Yapmak Yasaktır ! Lütfen Bu Kurallara Dikkat Ediniz[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ [Bu mesaj P3ace tarafından 07 Ağustos 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Chimera71, 07 Ağustos 2004 15:38 tarihinde demiş ki: tesekkurler forumları okuyun ama ;) bilgiler burda çünkü konu hakkımızı kullandık www.lominadze.com siz mod mu arıyosunuz? varsa tecrübem yok ma çabuk öğrenirim :-p Edit: Smiley [signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... [Bu mesaj Asura tarafından 07 Ağustos 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar