Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Şenliklerinde olay

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Uzunkulak said:

serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar.

abi bitarafınızdan sıkmayın lütfen rica ediyorum..orda bulunmadan.

ben ordaydım aklı sıra protesto eden gerizekalılar etrafa fırlattılar bi cam şişe kızın tekinin kafasına geldi kız bayıldı falan..

olay serdar iyi serdar kötü muabbetine dönmüş...yüzü maskeleyip çatal şişe fırlatıp hem ordaki insanlara hem serdara zarar verip ondan sonrada ona buna bulaşan meydanda kaçıyım derken izdiham yaratan bi gruptan bahsediyoruz..neyini savunuyosunuz bunların ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım.

omg bunu gormek isterdim:D
Sosyal ağlarda paylaş

ispanak said:

Cystein said:

dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım.

omg bunu gormek isterdim:D

eğer iyi bir çocuk olup serdar ortaç'ı öldürürseniz siz de kıçına kına yakıp şehir meydanında çıplak koşanları görebilirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...