sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Uzunkulak said: serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar. abi bitarafınızdan sıkmayın lütfen rica ediyorum..orda bulunmadan. ben ordaydım aklı sıra protesto eden gerizekalılar etrafa fırlattılar bi cam şişe kızın tekinin kafasına geldi kız bayıldı falan.. olay serdar iyi serdar kötü muabbetine dönmüş...yüzü maskeleyip çatal şişe fırlatıp hem ordaki insanlara hem serdara zarar verip ondan sonrada ona buna bulaşan meydanda kaçıyım derken izdiham yaratan bi gruptan bahsediyoruz..neyini savunuyosunuz bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Serdar dinleyen ölsün diyen kişiler; hakketen şu dünyada beynini kullanma kapasitesi olan insanların rızkını çöpe atıyorsunuz yaşayarak, oksijenlerini filan tüketerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Serdar kötüdür.O zaman Serdar dinleyenler de kötüdür diyen arkdaşlar.At gözlüğüyle baksa bile bi insan evladı bu kadar dar bi bakış açısı olamaz, olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BonePART said: bu arada serdar ortac kivaminda yasamak istiyorum ben hayati keten pantalon sahilde ates ve etrafinda dans eden kizlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cystein said: dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım. omg bunu gormek isterdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 suBzer0 said: Solculuk veya herhangi bir düşünce , serdar ortaç konserinde olay çıkarmaya kaldıysa , sizin arkasından gözyaşı döktüğünüz devirin büyük solcularının mezarda kemikleri sızlıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ispanak said: Cystein said: dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım. omg bunu gormek isterdim:D eğer iyi bir çocuk olup serdar ortaç'ı öldürürseniz siz de kıçına kına yakıp şehir meydanında çıplak koşanları görebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar