kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Merhaba arkadaşlar Şu an ZyXel P-600 kullanıyorum , 2 seneyi de geçti sanırım alalı. Pek memnun değilim , garip garip reaksiyonları var. Aynı anda bir iki cihaz wireless tan girince sapıtabiliyor , ağ bazen şifreli bazen şifresiz görünüyor . Işıklar bi anda kırmızıya dönüyor vs. Yeni PS3 aldım dün , wireless tan bağlanıyor ama inanılmaz yavaş olsa gerek ki , PSN e bile 5 denemede giriyorum. Laptopta yine öyle , doğru düzgün birşey indiremiyorum. Diyorum ki , başka bir modem mi alsam . Uygun fiyatlı olması şart olmakla birlikte , nereden hangi modeli alayım ? Dün PS3 ve God of War 3 , PES 10 a para yatırmam sebebiyle fiyat/perf i en uygun şeyi bulmamız önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1. Elindeki modeme FIRMWARE upgrade ini yaptın mı? Yapmadıysan bir yapıp dene belki problemlerin çözülür. 2. LINKSYS yada USR modem al. Modemden ne performans beklediğinide anlamış değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Şuanki gibi saçma sapan bağlantı kopmaları , wireless bağlantıda 40 kb/s yi zor görmeler olmasın yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar