Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Show my webcam seçeneği nedense çalışmıyor. Sadece video call çalışıyor. Farkında olmadan bir ayar mı değiştirdim acaba? Böyle ufak şeyler çalışmayınca çok akfaya takan biri olduğumdan yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 up, bump..yok mu hiç diyecek birşey olan bu konud aya hu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Çözdüm olayı tools-> audio visual setup tan webcami disable edip sonra yeniden aynı listeden seçince düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yok yok show webcam seçeneği gri, tıklanamaz halde gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar