Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kısa kesmek istiyorum, tüm paticik uo emu userlarını barış'a davet ediyorum, kavgalı olanlar lütfen birbirleriyle barışsınlar, burası bir paylaşım forumu. Türk developerlerinde varlığını en iyi şekilde göstermesi için birlik olmalıyız. Biraz ecnebileri örnek almalıyız, onlar yapıyorsa biz daha iyisini yapabiliriz![signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sen revisionla damian'ın kavgasını bilmion heralde :D :p[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 barış çubuğu tüttüreceksek ben varım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kimseye Düşmanlığım Yok. Bana Kin'i olan varsa Hepsinden Özür Diliyorum. Her Ne Yaptı İsem. Not: Bu Özürü Kız Arkadasım Bana Kırıldıgında da soyledim cevabı şu oldu : daha naptını bilmiyosun ühüh ühühü[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tcpip kızın cevabı baya hoşmuş :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Tcpip, 06 Ağustos 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Not: Bu Özürü Kız Arkadasım Bana Kırıldıgında da soyledim cevabı şu oldu : daha naptını bilmiyosun ühüh ühühü ben de çok alıyom o cevabı,tcpip acaba bizde mi var bişey ya?? bu arada kırdığım tüm RunUO'cu ark.lardan özür diliyorum..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bi de imzamda kullanıp rencide ettiğim Kayıp İsa Solmaz'ın Babası İsmail Solmaz'dan da özür diliyorum.. Pp: İsmailcim kızma.Biz seni sevdiğimizden yapıoz..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benle küs olan varsa burdan bildirsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 lol ben küsüm sana kerhuzad :) barışalım :P babs affet beni gel sana kıyak geçem valorit seti 10k ya verem :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 erutan sen bana bişey verme taaa avalonun test zamanından senden bi10 k borç almıştım ödeme fırsatı bulamadım onu sil barışalım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 vaşş :) olur vallaha barışalım :) *! serce parmağını uzatır*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 aa dur lem o iddia dı demi *! elini uzatır *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 *elini yakalar* lemşimdine yapcan yakaladım seni kaçcak yerin kalmadı :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bide Lades vardı ;) Abi Ne kavgalar oluyorki buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dasda Lades elimi aldın ben kazandım kerhuzad :D bnn isterim ben sponsorumu :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 erutan senle avalonda harita avcılığına çıkmıştıkda kaybolmuştuk britlağımlardan ilerledikde belki hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Brit Lağımında İşiniz ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi öle deme avalonda az hazine avcılığına gitmedik bi sos a gidemediydim ona yanardım :) hehe öle bişeyler hatırlıyorum kerhuzad nick neydi cıkartamadım :) söylersen hatırlarım kesin (deli hafıza vardır bende :D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sindarmıydı neydi bende hatırlamıyorum ya 14 ay falan oldu nerdeyse :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kendi Nickini Unutmuş ama 14 ay once oldugunu hatırlıyor.Laamlardan geziyorsunuz he :D ulan guzelim britain bankanın onunu gideceiğinize:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sindar hatırlıyorum öyle bişeyler lumberjacking 100 müydü neydi sende pvp de hep yiyordun beni :) 2 vuruodun 10 hp fln kalıodu sendin o kesin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi unuttum çünkü başka yerlerde hiç kullanmadım avalondan sonra dark venuede kullanam dedim niiickimde sanırım sidar dı evet buydu güya bunu ben klendim uydurmuştum dark venuede charı açtıom dolanıyom adamın biri geldi kardeş bu nick bizim soyad değüiştir lütfen dedi bende ee nasıl olur ya bunu ben uydurdum falan derken serverdan çıktım bi dahada kullanmadım o nicki o yüzden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Dusmanlik sole bu forum'larda melek style takilip (moderator almak icin yalanan tipler) ama msn,icq larda aslanparcasi kesilen sahislar var.Bide bu ise emek harcayip ve gercekten bilgi sahibi olan insanlari 2-3 sey ogrenip onlara savas acan tipler var :) acikcasi burda her turden kisilik bulabiliyorsun.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 <------- (like me :P)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Varsa kırdığım veya üzdüğüm birisi ( üzdüysem kimse altında kalmaz ya ) özür bakalım .. * El Uzatır *[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar