nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hepinizin beyninize hakim olmaya calısıyor sakın hakim olmalarına ızın vermeyın cunku bu olay gittikce yaygınlasıyor dikkatli olmaniz gerekli bu durumu imam hocasının agzından yazıyorum aynı resmi hocamız gordu ve nedir hocam dıye sordugumda seytan resmidir dedi seytan sizi ele gecirmeye calısıyor dedi suan da tek yapacagınız şey bilgisayarlariniza ara vermek ve dınlenmek olmalıdır ve su kelımelerden sonra kesınlıkle ama kesınlıkle bu resme bakmayın,yatın ve yatarken sadece bir kisiyi dusunun oda sırf ve tek olan ondan baskası olmayan geri göyü yaradan allaha ınanın ve allahı dusunun teknoloji aklınızı basınızdan almıs - IMAM HOCASI MAHMUT SELAMİ DURSUN[hline]Arqas E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 BU ŞEY DUVARDAN BANA BAKIYO!!!!! bide barış manço bu galiba [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 08 May 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 assktr!!! teyze????[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 resmin aynısı çıkıyor desene ;) ilginç :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ne che si be,isa o[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben barış mançoyu gordum sanki :)[hline]Collin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hurafe bunale bakın yaşar nuri abimiz bunu kitabında yazmış :)[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne hurafesi kardes nediyon ? hurafe olan ne anlamadim oolesine bi resim koyduk insan beynininin acizligini gosteren bisi aslinda :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar