wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Selam Arkadaşlar Nebula Scriptlerini Kullaniyorum Bu nebula Scriptleri içerisinde vetran odulu macro kontrol Lord Britisin Affi Diye Bir Cesit Scriptler Var ben bu scriptleri nasil çaliştiricam bana aciklayici bir şekilde anlatirsaniz sevinirim. 1.i_brnx_acctagger 2. i_macro_control 3.itemdef i_speedhack] 4.i_af_phase1 Lütfen bunlari nasil kullanacagimi anlatirmisiniz bu scriptler calişmiyor gibi.?[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 af ı sana yapiyim hmn :) [function af] dialog d_af [dialog d_af] button text leri fln ayarlıyorsun [dialog d_af text] affet beni Lord biritiş babz sie lan lord bozuntusu [dialog d_af button] on=1 src.hubidik gubidik on=2 src.hede hödö böyle bişey yaparsın hiç scpleri bilmediğim icin yaptım böle bişey scriptyi yaz bakiyim buraya bişeyler derim sana :D tabi şimdi hemen Maytap tipler gelip oh oh buglara bak fln diyecek genel olarak yaptım bizde bilioz herhalde :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları :D---:D:D:D--:D :D---:D---:D--:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 af scripti güzel olmuş hmm ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 al sana pk af scripti [dialog d_af] -100,-100 nomove noclose resizepic 200 175 5054 255 155 text 220 185 2100 0 htmlgump 215 208 223 60 1 1 1 htmlgump 258 277 140 20 2 0 0 htmlgump 258 297 150 20 3 0 0 button 225 275 4006 4007 1 0 1 button 225 295 4018 4019 1 0 0 [dialog d_af text] Af Cikarildi; Kanunsuzlugun ve kotulugun yogun oldugu bu dunyada sende bunlara karsi savasmak istiyorsan aramiza katilman icin seni cagiriyoruz...Secim senin Blackthorne yada British Mavi olucam Pk Kalicam [dialog d_af button] On=0 src.tag.affet 3 src.sysmessage Kanunsuzlugu sectiniz... //if !(0) // tag.affet 1 //else // tag.affet + 1)> //endif On=1 if !() tag.affet 3 newitem i_af_phase2 act.equip endif [function f_afcikti] if ( == 3) || ( == 0) return 1 elseif !() findid.i_af_phase1.remove newitem i_af_phase1 act.equip endif endif endif [itemdef i_af_phase1] name af cikti bea id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@UnEquip src.dialog d_af return 1 On=@Timer remove return 1 [itemdef i_af_phase2] name affederim cok pis id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@Timer if !() cont.sysmessage cinayetiniz var, Gunahlarinizdan ariniyorsunuz... morex 1 timer 1 elseif ( > 1) cont.sysmessage cont.kills ( - 1) timer 1 return 1 elseif () if ( < 1) cont.karma 1 endif cont.sysmessage 1 cont.kills 0 timer 2 return 1 else cont.sysmessage Artik gunahsiz birisin... cont.SAYUA 048,6,6,0 *Gunahlarindan Arinir* cont.effect 3,0376a,1,30,1 cont.sfx 0202 remove return 1 endif [Bu mesaj cenkgala tarafından 04 Ağustos 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 i_macro_control de tas koycan bi yere serial ini yazacaktin galiba ole biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Xharloan, 04 Ağustos 2004 19:24 tarihinde demiş ki: af scripti güzel olmuş hmm ;) cok güzel yaparım cittende :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eheh kaptı bu işi :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tamam saolun şimdi aklima geldi o da page sistemigibi taş koyup serialini yazican o kadardi ama vetran odulunu yapamadim bnasil caliştigi hakinda bir fikre sahip değilim Fikri olan acikca sölesin arkadaşlar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: cenkgala, 04 Ağustos 2004 19:36 tarihinde demiş ki: al sana pk af scripti [dialog d_af] -100,-100 nomove noclose resizepic 200 175 5054 255 155 text 220 185 2100 0 htmlgump 215 208 223 60 1 1 1 htmlgump 258 277 140 20 2 0 0 htmlgump 258 297 150 20 3 0 0 button 225 275 4006 4007 1 0 1 button 225 295 4018 4019 1 0 0 [dialog d_af text] Af Cikarildi; Kanunsuzlugun ve kotulugun yogun oldugu bu dunyada sende bunlara karsi savasmak istiyorsan aramiza katilman icin seni cagiriyoruz...Secim senin Blackthorne yada British Mavi olucam Pk Kalicam [dialog d_af button] On=0 src.tag.affet 3 src.sysmessage Kanunsuzlugu sectiniz... //if !(0) // tag.affet 1 //else // tag.affet + 1)> //endif On=1 if !() tag.affet 3 newitem i_af_phase2 act.equip endif [function f_afcikti] if ( == 3) || ( == 0) return 1 elseif !() findid.i_af_phase1.remove newitem i_af_phase1 act.equip endif endif endif [itemdef i_af_phase1] name af cikti bea id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@UnEquip src.dialog d_af return 1 On=@Timer remove return 1 [itemdef i_af_phase2] name affederim cok pis id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@Timer if !() cont.sysmessage cinayetiniz var, Gunahlarinizdan ariniyorsunuz... morex 1 timer 1 elseif ( > 1) cont.sysmessage cont.kills ( - 1) timer 1 return 1 elseif () if ( < 1) cont.karma 1 endif cont.sysmessage 1 cont.kills 0 timer 2 return 1 else cont.sysmessage Artik gunahsiz birisin... cont.SAYUA 048,6,6,0 *Gunahlarindan Arinir* cont.effect 3,0376a,1,30,1 cont.sfx 0202 remove return 1 endif [Bu mesaj cenkgala tarafından 04 Ağustos 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] eueheu bu zaten test.scp klasoru içinde yer aliyo dostum ama nedense kullanilmiyo kullanilmasi için funcsiyonu caliştirdim o zati olmuyo[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaşlar bu scriptler neden calişmiyor ya aff scripti caliştiramadim yine macro calişmadi veteran odulu calişmiyor bu scriptler nasil kurcaz kullanan bir kardeşimiz yokmu bu scriptleri varsa nasil yaptiklarini anlatabilirlermi.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 af ve veteran ödüllerini çalıştırmak istiyorsan player On@Login kısmına o dialogları eklemen gerekiyor. mesela on@login altına src.dialog d_af gibi ekleyeceksin adam oyuna girince çıkacak ..[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Adam oyuna girince değilde ben o aff scriptini çaliştirdigimda olacak o iş mesela diyelim serverda pklar yarisi mavi olmak isitiyo atiyorum 100 killeri var bu bir saate 1 kill düştüne göre ortalama 100 saate düşecene aff cikti diye yellden cagri yapip o dialog bütün pk olanara gidicek istedigim bu ama ufak tefek yapmaya yazamaya caliştim ama malesef olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ozaman bi fuction yapacaksın mesela o komudu sadece plvl 6 kullanabilecek .afcikti yazacak ve otomatik yell geçecek ve kill'i 6'in üstündekilerin ekranında bir dialog mesaj açacak biraz beklersen belki bişeyler yapabiliriz.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 .dialog d_af yap calisir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o şekilde sadece kendi görür .[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 src.servallclient.dialog d_af :) yada tersiydi tam hatırlamıyorum src.allservclient.dialog d_af :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Buyur Beklediğin Scp Denedim Çalışıyor Umarım işine Yarar Buradan Görüşlerini Söylersen Sevinirim Hata vs. Varsa Söyle Düzeltirim. //////////////////////// /////Gm Af Kanunu/////// //////////////////////// [Plevel 1] kabul [Plevel 6] afcikti afbitti [Function kabul] IF ==1> sysmessage Af Kanunu Yoktur. Bir Dahakine Kadar Bekleyin. else IF ! dialog d_af Else sysmessage Daha onceden af kullandiniz. endif [Function afbitti] serv.allclients sysmessage ...::: Af Bitmisitir.:::... serv.allclients tag.afbitti=1 serv.allclients findid.i_affet.remove [Function afcikti] serv.allclients findid.i_af_bitti.remove serv.allclients tag.afbitti=0 serv.allclients sysmessage *** Yeni Duyuru *** serv.allclients sysmessage Af Kanunu Cikmisitir. Kullanmak icin .kabul yaziniz. [itemdef i_affet] name affet id i_memory type t_eq_script ON=@create attr=attr_invis||attr_newbie [itemdef i_af_bitti] name af bitti id i_memory type t_eq_script ON=@create attr=attr_invis||attr_newbie ////////////////////////////// ////////Af Dialog///////////// ////////////////////////////// [dialog d_af] -100,-100 nomove noclose resizepic 200 175 5054 255 155 text 220 185 2100 0 htmlgump 215 208 223 60 1 1 1 htmlgump 258 277 140 20 2 0 0 htmlgump 258 297 150 20 3 0 0 button 225 275 4006 4007 1 0 1 button 225 295 4018 4019 1 0 0 [dialog d_af text] Af Cikarildi; Kanunsuzlugun ve kotulugun yogun oldugu bu dunyada sende bunlara karsi savasmak istiyorsan aramiza katilman icin seni cagiriyoruz...Secim senin Blackthorne yada British Mavi olucam Pk Kalicam [dialog d_af button] On=0 src.tag.affet 3 src.sysmessage Kanunsuzlugu sectiniz... On=1 if !() tag.affet 3 newitem i_af_phase2 act.equip endif [function f_afcikti] if ( == 3) || ( == 0) return 1 elseif !() findid.i_af_phase1.remove newitem i_af_phase1 act.equip endif endif endif [itemdef i_af_phase1] name af cikti bea id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@UnEquip src.dialog d_af return 1 On=@Timer remove return 1 [itemdef i_af_phase2] name affederim cok pis id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@Timer if !() cont.sysmessage cinayetiniz var, Gunahlarinizdan ariniyorsunuz... morex 1 timer 1 elseif ( > 1) cont.sysmessage cont.kills ( - 1) timer 1 return 1 elseif () if ( < 1) cont.karma 1 endif cont.sysmessage 1 cont.kills 0 timer 2 return 1 else cont.sysmessage Artik gunahsiz birisin... cont.SAYUA 048,6,6,0 *Gunahlarindan Arinir* cont.effect 3,0376a,1,30,1 cont.sfx 0202 remove return 1 endif [Eof][signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aha bak p3ace cevaplamış işte :) ne güzel :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Lol işine yarayan alsın kullansın telif hakkıda istemiyorum :-) dermişim şaka şaka harbi güzel bişey oldu ama.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu arada unutmuşum veteran ödülü içinde istiyorsan söyle onuda yaparım ama scpyi bana yollaman gerekiyor veteranlarla alakalı olanı.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar