roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arkadaşlar Tekrardan Yazıyorum Bu Benim Değil Ortağım Yaptığı Bir Salaklıktır ve Ben SnakE olarak Hiç bir suçumda yoktur.Bunuda Bilin Benim 1 Aydır Peşinde Koştuğum Bir Olay vardı ve Sonunda Onu 3 Günlük Çalışmalar Sonucu ile bulduk ve hazırlıyoruz.Telefonum ve Bilgilerim Eski Ortağımda vardı ve böyle bir şerefsizlik yapmış.Lostage ve Diğer Arkadaşlardan Özür Dileyerek Sunucumdan Sphere İle İlgili Hiçbirşey Bırakmayarak Sildim ve 1-2 Gün İçersinde Orta Dünya Haritası İle Yeni RoxSide.NeT Açılıyor.Herkesten Tekrar Tekrar Onun Adına Özür Dilerim.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bizimle ilgili herşeyi sildiysen sorun yok. yaptıkları gerçekten lamerlıktı.[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 arkadasının yaptıgı seyı kabullenmen guzel ve ozur dıleyen ınsanlar onurlu ınsanlardır.Tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Tazmanyak Sanırım Sen Beni Aramışsın Telefondaki Ben Değildim.Az evel Mert aradı ve onada söyledim sildiğimi ve sizdende bu konuda özür diliyorum.Lamerlik benim yaptığım değil Şerefsiz ortağımın işidir.Benide Bu şekilde hacklemişlerdi ve bunun sorumlusu olarak Mert'i tutmuştum ama kesin bir delil bulamadığım için ondanda özür diledim.Yeniden Özür Diliyorum ve Herkese İyi çalışmalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Cok cok cok ayip ettiniz. Hem playerlara hem staffa. Su anda o playerin dustugu durumu dusunsene bi roxside kimsen. Neyse konustukca sinirleniyorum.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Adam özür diliyor , kendi yapmamış bile .. Ne bu şiddet bu celal ..[signature][hline]Don't try , do or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sayın SnakE, The Lost Age adına size teşekkür ederim. Yaptığınız gerçekten çok onurlu bir davranış. Bu arada The Lost Age yarın son save'den devam. Bizden bu zor günümüzde desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. (Başta Roxside ile aramızda köprü oluşturan Mert'e [Revenant] )[signature][hline]Rra, 29 Haziran 2004 14:44 tarihinde demiş ki: coderlarimiz uo'nun frp sini hazirliyorlar. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Edited. [Bu mesaj Roanoke tarafından 06 Ağustos 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Roanoke Ya Yazdıklarımı Okuyamıyorsun yada okumamak içinden geliyor Neyse Seni Allah'a Emanet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya bak sen kendi adamlarina sahip cıkarmıyorsun vs.. Neyse ugrasamam.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Tam Bi eziksin o zaman.Iyı oku okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Roxside gelcem server'ına :) bana account acarmısın hemencecik? yani accountı acarsam webden hemen aktif edebilirmisin? canım uo cekti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [email protected] ekle MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 insanlarin emekleriyle dalga gecenlere laf etmek ve haksızlıgıa ugrayanlari korumak eziklikse evet ezigim.[signature][hline]Roanoke [Bu mesaj Roanoke tarafından 06 Ağustos 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 demekki hem suçlu hem güçlü böyle birşey oluyormuş bravo roxside gralsın ..[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gene şizofreni shell firmalari up durumda.hayirlisi[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Duruma bır acıklık getıreyım roxsıde yetkılılerınden bırı serefsızlık yapmıs dıgerı de ozur dılıyor. Af dılıyor.Antares admınıyle de gorustum o da aynı seylerı soledı.Bunun dısında lostage serverıda cok sert bır cıkıs yaptı nedense.Sıtede baktıgımda playerların hepsı pıc vs tum kufurlerı sayıyor .Bır kere kufurle hackle bır yere varmazsın adamlar hacklıycez faln dıyolar.VS....Lostage de yenı makınesıyle acsın tartısma bıtsın[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu kadar olay yapıp bole kısa kestirmek kolay olsa gerek.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben roxsıde elemanı degılım bunu belırteyım.Olaya sadece acıklık getırıyorum.Rox sıde elemanının yaptıgı buyuk hatayı dıgerı duzelttı.Yanı sorunun cozuldugunuz dusunuyorum.Bu kısa kesıp atma degıldır.[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyla tam oalrak alakası yok ama bu soruyu snake e yani (roxside) a soruyorum saın snake burada orta dünya haritası ile tekrar acıcaz demişsiniz merak ettigim bir konu avr eski charlarımızla mı oynamaya devam edicez yoksa tekrar char kasmamız gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Raistin, 07 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki: Konuyla tam oalrak alakası yok ama bu soruyu snake e yani (roxside) a soruyorum saın snake burada orta dünya haritası ile tekrar acıcaz demişsiniz merak ettigim bir konu avr eski charlarımızla mı oynamaya devam edicez yoksa tekrar char kasmamız gerekecek mi? bir cevap versen hala online iken snake olmazmı PS:pm e bakarmısın snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Wow millet direk war'a geçip atack veriyor burası sakat olmuş. Her ne olursa olsun Snake sen doğru olanı yaptın özür dilemek büyüklüktür. Tebrik Ederim.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: P3ace, 07 Ağustos 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Wow millet direk war'a geçip atack veriyor burası sakat olmuş. Her ne olursa olsun Snake sen doğru olanı yaptın özür dilemek büyüklüktür. Tebrik Ederim. katılıyorum PS: eger forumşarda bile war a gecip attack verio diosan demek ki ultima beynini suşandırmış git biırak uo oynamayı hayatın tadını cıkar peace :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hayat dedinde aklıma geldi harbiden bi real hayat vardı ya ben tamamen unutmuşum onları :P sen canını sıkma ben hayatın tadını çok güzel çıkartıyorum şunun şurasında 2 3 sene daha sonra evlilik vs. vs. derken bu işlerden emekli olacağız zaten herşeyi zamanında yapacaksın yoksa hiç bir anlamı kalmaz değilmi yani :D[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ne güzel çevre edinmiştim roxside de. server ne zaman açılıo kesin tarih var mı. avenia gibi koftiden bi server dan bin kez iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar