Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RoxSide.NeT Hakkında

roxside

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Tekrardan Yazıyorum Bu Benim Değil Ortağım Yaptığı Bir Salaklıktır ve Ben SnakE olarak Hiç bir suçumda yoktur.Bunuda Bilin Benim 1 Aydır Peşinde Koştuğum Bir Olay vardı ve Sonunda Onu 3 Günlük Çalışmalar Sonucu ile bulduk ve hazırlıyoruz.Telefonum ve Bilgilerim Eski Ortağımda vardı ve böyle bir şerefsizlik yapmış.Lostage ve Diğer Arkadaşlardan Özür Dileyerek Sunucumdan Sphere İle İlgili Hiçbirşey Bırakmayarak Sildim ve 1-2 Gün İçersinde Orta Dünya Haritası İle Yeni RoxSide.NeT Açılıyor.Herkesten Tekrar Tekrar Onun Adına Özür Dilerim.Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tazmanyak Sanırım Sen Beni Aramışsın Telefondaki Ben Değildim.Az evel Mert aradı ve onada söyledim sildiğimi ve sizdende bu konuda özür diliyorum.Lamerlik benim yaptığım değil Şerefsiz ortağımın işidir.Benide Bu şekilde hacklemişlerdi ve bunun sorumlusu olarak Mert'i tutmuştum ama kesin bir delil bulamadığım için ondanda özür diledim.Yeniden Özür Diliyorum ve Herkese İyi çalışmalar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın SnakE,
The Lost Age adına size teşekkür ederim. Yaptığınız gerçekten çok onurlu bir davranış.

Bu arada The Lost Age yarın son save'den devam.
Bizden bu zor günümüzde desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. (Başta Roxside ile aramızda köprü oluşturan Mert'e [Revenant] )[signature][hline]Rra, 29 Haziran 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
coderlarimiz uo'nun frp sini hazirliyorlar.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

Duruma bır acıklık getıreyım roxsıde yetkılılerınden bırı serefsızlık yapmıs dıgerı de ozur dılıyor. Af dılıyor.Antares admınıyle de gorustum o da aynı seylerı soledı.Bunun dısında lostage serverıda cok sert bır cıkıs yaptı nedense.Sıtede baktıgımda playerların hepsı pıc vs tum kufurlerı sayıyor .Bır kere kufurle hackle bır yere varmazsın adamlar hacklıycez faln dıyolar.VS....Lostage de yenı makınesıyle acsın tartısma bıtsın[signature][hline]Helarus Catviezel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 07 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
Konuyla tam oalrak alakası yok ama bu soruyu snake e yani (roxside) a soruyorum saın snake burada orta dünya haritası ile tekrar acıcaz demişsiniz merak ettigim bir konu avr eski charlarımızla mı oynamaya devam edicez yoksa tekrar char kasmamız gerekecek mi?

bir cevap versen hala online iken snake olmazmı

PS:pm e bakarmısın snake
Sosyal ağlarda paylaş

Wow millet direk war'a geçip atack veriyor burası sakat olmuş. Her ne olursa olsun Snake sen doğru olanı yaptın özür dilemek büyüklüktür. Tebrik Ederim.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

said:
P3ace, 07 Ağustos 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Wow millet direk war'a geçip atack veriyor burası sakat olmuş. Her ne olursa olsun Snake sen doğru olanı yaptın özür dilemek büyüklüktür. Tebrik Ederim.

katılıyorum

PS: eger forumşarda bile war a gecip attack verio diosan demek ki ultima beynini suşandırmış git biırak uo oynamayı hayatın tadını cıkar peace :P
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat dedinde aklıma geldi harbiden bi real hayat vardı ya ben tamamen unutmuşum onları :P sen canını sıkma ben hayatın tadını çok güzel çıkartıyorum şunun şurasında 2 3 sene daha sonra evlilik vs. vs. derken bu işlerden emekli olacağız zaten herşeyi zamanında yapacaksın yoksa hiç bir anlamı kalmaz değilmi yani :D[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...