Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Editing

Thulann

Öne çıkan mesajlar

Geçenler burda okuduğum bi client editing yazısını aynene gerçekleştirdim ama convert dediğim zaman evimde xp olduğundan dolayı ekran kapanıyor ve işlem tamalandı gibi bir uyarı almıyorum. Bunu cafelerdeki 98 işletim sistemli bilgisayarlarda denediğim zaman ise hep explorer hata verdi ki bunu yaklaşık 5-6 cafede denedim. Acaba sitede verilen gumpeditor damı sorun olabilir yoksa 98 ve xp ye özel bir sorunmudur bunu öğrenmek istiyorum eğer gump da bir sorun varsa biri bana kolay bi gump editor linki yollayabilirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı hata herkesde olur,nedeni ise UO'nun orjinal verdatasının yanına fln nebula,arqas gibi serverların verdataları fln gelmesi aslında bunun mantıklı ve açıklanabilecek şekilde bir açıklaması yok.Tek çaren UO'yu sil tekrar yükle...Ondan sonra çalışacaktır.

Not:UO'yu sildikten sonra üstüne bi shardın dosyalarını atma işini bitir ondan sonra naparsan yap...[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

bu hata bendede olmuştu ben ultimayı silip tekrar yükledim ve orjinal verdatayı kullandım diğer server'ların dosyaları var ise hata yaratabiliyor birde böyle dene.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...