pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben orta dünya haritası olan bi server için connector hazırlıyorum. map0.mul statics0.mul staidx0.mul dosyalarını nası deişik isimlerle koyabilirim.. meselaa map0.mul dosyasının adını "hebe.erg" yapmak istiorum bunu nasıl yapabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 1- Client.exe yi hex editor ile aç arama yap ve map0.mul ismini istedigin hebe.bla neyse onu yap. Dikkat etmen gereken karakter uzunlugudur. map0 = 4 karakter koyacan isimde hebe = 4 karakter olmali. 2- Bu Hebe.bla yı connector (yada baglanti programinla kullaniciya ver) 3- server için isim değiştirmene gerek yok ama aynı işlemi yaparak da değiştirebilirsin.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 client.exe ve spheresrv.exe içinden aratıp değiştirmen lazim. hede.erk yaparaken ordaki harflerle senin yazacağın harf sayısının aynı olmasına dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 allah razı olsun anında cevapladınıs.. peki sphere için de bu işlemi yapcasmı? ha birde ben beceremiorum şu hexeditör işini editlediğim prog. bir daha çalışmıor :P biri yardım edebilirmi bana bu konuda.. msn : [email protected] [Bu mesaj pozitiff tarafından 06 Ağustos 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Client için isim değiştirmen saçma geldi banada özel olsun istiyorsan eğer sadece uzantıyı değiştirebilirsin ama isim değişikliği biraz saçma belki ilerde sorun yaşabilirsin. mesela static0.otd gibi yaparsın buda sana özel olur :)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar