pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 adamların kill iyle veya karmasıyla oynamadan pk yapmanın bi yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok bildiğim kadarıyla ama sen ne yapmak istediğini açık bi şekilde tam yazarsan yardımcı olabilirim.. Pp:Bu arada double topic açmak moda oldu.Ltfn biraz daha dikkat edelim..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya onda sorun vardır yada paticikin hostunda kimse 2 kere bişi yazmak istemez herhalde lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 war :) mesela [itemdef i_pkolcim] id=i_book name=Pk Olcam DAYTT! type=t_book on=@Create color=01 on=@Dclick src.kill 9 src.fame -8000 src.karma -8000 src.remove :) kolay gele :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 lol erutan adam karma fame kill le oynamöadan yapmak iistiyo ya dalgasına yazdın yada görmedin o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 geyiqz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eueh src=PK [eof] Scriptciyim leyn :d Harika bayılıyorum boyle scriptcilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 roxside lol src=pk lol koptum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Abi adama bir sorun sordum şöyledir böyledir.Adamın Söylediği Şunlar ; " Bak Şimdi diyor" "Evet" dedim bende. "src=Admin $indef [eof] "yazacan dıo olup bitecek oldum bittim bende adam ne bu dedım bu dıyor admin :) 6 yetkisinde veriliyor.dedi bende bozmadım onu orada ama pc basında gulmekten oluyordum.Hım dedim sen simdi scp misin dedim oho dedi Nebula da zamanında az yapmadım,Sonra Orta Dunya(Ankaranet) puahuaha :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kim bu ya? koptum lolz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bir Gün tanıstırım mumkun olursa ozel mesaj atarım sana adam yanlız nebulayı yazmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Erutan kopardın beni vallahi hll olsun :) Snake sende harikasın yeni serverında başarılar kardeşim. Yolun açık olsun.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar