Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yardım eder misiniz? Uye XP 3 ün neresine hangi satırları ekliyorduk. c:sphereaccountssphereaccu.scp ye account eklemesi için i türlü bulamadım[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Elenwher Laquend Senmisin Macrocu seni Exilede Durumlar nasil konuyla alakasiz ama ben girmedigim icin sorayim. :D Ben Kuardon ehehe[signature][hline] SlayerTr Staff Member, rApbOy -SlayerTr- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konu dışı ama Exile iyi gidiyor... =)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 exile pek iyi sayılmaz staff ta bi tık yok :D işallah yenilicekler ha gayret :D yardım ediiin amor pls[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hadi lutfen yardıım :D asp asp asp[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya yokmu bi allahın kuluuu[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya hadi yardım lutfen[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [accname] password=123456 şeklinde en üstten eklicen sphereaccu ya işte. ama serverın kapalı olması lazım eklerken.. eğer server açıkken eklicem diosan sphereacct.scp ye eklicen save alındığında sphereaccu ya atıcak kendisi ve aktif olacak ayrıca console'dan "account add tazmanyak 123456" şeklinde de account ekleyebilrsin..[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 asd onu demedim web den webden. uyelikxp den uyeo lunca uyeyi sphereaccu.scp ye ekliyor o nasıl yapılıyor[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 anlamadım o zaman[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya exile da nasıl siteden uye oluosun ya onu dedim webden uyelik. ama mail aktivasyonlu deil direk savede açılacak Adam siteden uye ol a basacak doldurup ok licek bu bildi sphere gidicek sphereaccu.scp ye ve acc oluşacak[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Varsa elinde böyle bir sistem modifiye et.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya yok deltree yolladı bi kod ama olmadı online da olmuo asp ile uyelik sistemi lazım bana cgi ler çalışmıo serverda[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ads yok mu bilen ya asp ile uyelik lazım exile deki gibi ama mail aktivasyon gelmicek direk aktive olacak asdads[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok mu bilen ya üüf :(([signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kodunu yazardım ama cafede olduğum için kod yazmakla uğraşamayacam. Bana pazartesi günü gibi pm den msg atarsan yardımcı olurum. (Netim pazartesi günü açılıyor da :))[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Aradhell, 06 Ağustos 2004 21:42 tarihinde demiş ki: yok mu bilen ya üüf :(( Tazmanyak cevap vermiş. sphereacct.scp ye [username] password userpassword şeklinde eklemelisin.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 adamin demek istedigi siteden uye acmak normal acc acmak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sağol ravenloft :D oh be çok sağol allah razı olsun :D ooh rahatladım[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ooh ben ianlayan biri çıktı oleeey :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 LoL Çok Sevindi Vallahi :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar