Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyelik Sistemi Yardım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yardım eder misiniz? Uye XP 3 ün neresine hangi satırları ekliyorduk. c:sphereaccountssphereaccu.scp ye account eklemesi için i türlü bulamadım[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
[accname]
password=123456

şeklinde en üstten eklicen sphereaccu ya işte.
ama serverın kapalı olması lazım eklerken..

eğer server açıkken eklicem diosan sphereacct.scp ye eklicen save alındığında sphereaccu ya atıcak kendisi ve aktif olacak

ayrıca console'dan "account add tazmanyak 123456" şeklinde de account ekleyebilrsin..[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak |
Mesaj tarihi:
ya exile da nasıl siteden uye oluosun ya onu dedim webden uyelik. ama mail aktivasyonlu deil direk savede açılacak Adam siteden uye ol a basacak doldurup ok licek bu bildi sphere gidicek sphereaccu.scp ye ve acc oluşacak[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
ya yok deltree yolladı bi kod ama olmadı online da olmuo asp ile uyelik sistemi lazım bana cgi ler çalışmıo serverda[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
kodunu yazardım ama cafede olduğum için kod yazmakla uğraşamayacam. Bana pazartesi günü gibi pm den msg atarsan yardımcı olurum. (Netim pazartesi günü açılıyor da :))[signature][hline]<---------------------------------------------------->
<-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design -->
<----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ---------->
<---------------------------------------------------->
Mesaj tarihi:
LoL Çok Sevindi Vallahi :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
  • Yeni Oluştur...