Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdum İnsanından manzaralar

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi düşünürken aklıma geldide,
Böyle ilginç geyikler dönerdi:

Mesela misafir geliyor eve, evde küçük çocuk var.
Baba hemen göster oğlum pipini amcana filan derdi.
Zavallı çocuğun maruz kaldığı psikolojik baskı bir yana nasıl bir zihniyettir bu.

Kadınlar geldiyse daha feci, bidi bidi başlardı. Ay yavrucuğum
büyümüş , ay falancanın kızı da çok cici hani!
Hele evde oyun oynanırken bir kız filan varsa bitmiştir olay =)

Ay canım cici kız eh pekte yakışıyorlar filan,
zaten erkek çocuk doğası ile sevmez bu muhabbetleri, birde esir alınırdı.

Sanırım çocuklara çektirmeyi seven bir zihniyet bu

"Göster Amcaya pipini oğlum" :-) :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Allahtan böyle iğrenç bir geyiğe maruz kalmadım... Ama judo hareketi göstermemi isteyen ya da üstüme bıçakla yürüyen çok oldu bakalım napıcan diye :P Bıçak ayrı yere kendileri ayrı yere gidince akıllandılar bi daha yapmıyolar ama.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
Umut denen şey umutsuzluk korkusu, inanç denen şey yokluğun duygusu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 06 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Allahtan böyle iğrenç bir geyiğe maruz kalmadım... Ama judo hareketi göstermemi isteyen ya da üstüme bıçakla yürüyen çok oldu bakalım napıcan diye :P Bıçak ayrı yere kendileri ayrı yere gidince akıllandılar bi daha yapmıyolar ama.

ahahah muahuaa:D
kılıçla denicem bi ara :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

o pipi olayı başıma gelmedi ama birileri anlatmıştı ,

ufakken birde sıkıştırmaktan haz mı alırlar misafirler ne, abucuk gubucuk filan derler, istemiyorum dersin, hemen kötüler annene .

Annende rahat dur oğlum der,
ulan belki çocuk o kokonanın kendisini mıncıklamasını istemiyor, mecbur mu aa? birde kabahatli olur.

En çokta bak falancanın çocuğu yapmış sen yapamadın geyiği vardır, bizde bir iki kez denendi, sonunda kan çıkacağı anlaşılınca bir daha yapılmamış bir yöntemdir hehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı durum bende de var. :)

Bi ortama girdiğimizde 'bizim oğlanda balet'dir, yap oğlum bi figür' muhabbetleri açılır babam tarafından.

Konuyu kapatmaya çalışırım falan.
Eskiden küçüğüm beni düşünmüyo hava atıyo falan derdim, 20 yaşımıza geldik hala sıkılmadı adam yaa :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay önce olan olay.
arkadaşışım teyzesi geldi eve beni gördü benim saçlar bide böle bi garip deli birşey kadın "Aboo o ne ya irenç maşallah porsuk kafana oturmuş gibi o ne ya iğranç olmuş" dedi.
Ertesi gün arkadaşıma o herifle arkadaşlığını kesiyorsun o çocuğu hiç sevmedim ben demiş.
İnanmıyorum ya bu arada 18 yaşındayız ikimizde ha belirteyim.(konuyla pek alakası olmamış ama olsun anlatmış olayım hikayeyi)[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek.
Ben Yönetirim

[Bu mesaj Boojack tarafından 06 Ağustos 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Boojack tarafından 06 Ağustos 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten de çok iğrenç bir muhabbet
insanlar seni sürekli mıncıklıyor.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Babam ve arkadaşı oturur ben gelirim..

Ben:Merhabalar

Babam:He işte buda benim oğlum,Kaan.

Arkı:Hmm.. Nerde okuyosun sen.

Babam:Akd. Koleji.

Arkı:OOO ingilizcen iyidir o zaman..

Babam:Göster oğlum bakiyim.. ingilizce konuş amcanla..

Bam:Ne diyim baba allah allah öyle konuş diyerek olmaz ki..

Arkı:"Mesela eve gitmek istiyorum" de

Ben:"I want to go home."
Arkı: Hmmm .. bayaa iyimiş..
Ben: Teşekkür ederim.

daha sonra tuvalete gidip kopmuştum..
tek cümleyle anladı adam.. ingilizce konuş amcanla nasıl bir mantıktır yarabbi..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

amcana pipini göster demek birşey bu sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

roma da metrodayiz, turbanli bi kadin 4 cocuk 1 de adam goruyoruz, adam birden bagiriyo, `nerde bu ---na kodumun cikisi?!`

pisa da kulenin onunde cimlerde otururken bi doktarla tanistik, gezinin devami hakkinda bize verdigi nasihat `gencler venedige gitmeyin boyle nemindenmi rutubetindenmi hic guzel degil icine daral geliyor insanin`.. biz e milanoyu naapalim diye soruyoruz adam `ordada birbok yok biz ayakkabi baktik ama o ne 600€ yazmislar`

dortmund da bir donerciye girdik adamla konusmaya basladik tuncelide catismalardan sonra polisten dayak yiyip almanyaya siginmis 8 senedir orda adam basladi anlatmaya `kocum burda ben simdi senin agzini burnunu kiramam yani ciddi memleket` niye abi?? dedik `burda agzini burnunu kirdinmi butun tedavi masrafini karsilyosun uzerinede 4000-5000 mark tazminati var..` hadi ya?? nerden biliyosun abi? `sey yani biz bir adam dovmustukde vermek zorunda kaldik`[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah
ingilizce muhabbetine hastayım bende annem böle bi ortamda konuşuyolar.. ortamda ingilizce bilen biri(yabancı dil desin yeter) dakada konu birdeeeeeeeeeeen aaa doğu da konuşur ingilizce.. doğu konuşsana ingilizce görsün abin/aplan hey allam adam soruyo whats your name? my name is doğu.. tabi o anki insanın psikolojik durumu ne kadar iğrenç oalbilr ki masada 293*2 kişi var ve herkes susmuş seni dinliyo allahım!
annem fransızca öğretmeni bu arada.. niye konuşcam ya diyince aa bende dil öğretmeniyim sizin hocalarınız hiç demiyo mu konuşun falan diye diyo ya =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

şeker bayramı ''zorla'' ddmlerde kalıyorum sıkılmamak için yanımda klasik gitarımı götürmüştüm.bi gece bütün aile tanıdıklarımız toplanmış 20-25 kişi oturuken hadi oğlum gitar çal bakalım hebeee gibi şeyler söylemilerdi 15 dakka yalvardıktan sonra ''zorla'' 3-4 dakka ritm çalmıştım aptal aptal.çok iğrenç bi durum arkadaşlar böyle her kez aaaa ne güzel çalio hebe die bakio gülünç bi durum:utaniyirem:

not:şu anda odama 6-7 kişilik bir topluluk girip hade oğlum odanı görelim hebe odanı göster diyip gittiler budur olay:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Ağustos 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aaa oda meselesi evetttttttttttttttt
ya misafirler gelmiş ben merhaba dememişim odamda takılıyorum altımda boxer odam leş
PAT
kapı açılıyo işteee burada doğunun odası
anneme bakıoyrum inatla bana bakıyo anlamıyoda .. iğrenç bi yüzle misafire gülümsüyorum sonra kapı kapanıyor allahmmm[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...