Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Daha önce problemli dediğim yamaha cd writer ım sizlere ömür =P Almışken dvd writer almayı düşünüyorum, birileri bu markayı çok tavsiye etti, 8.5gb lık tek kapasiteli alet olarak piyasada bu var sanırım.Daha önce bu markadan kullanan varmı varsa bi şikayetleri varmıdır, genelde testlerden çok iyi dereceler almış yurtdışından bi arkadaşımda bunu tavsiye ettiği için soruyorum.Sadece dvd region saçmalığı var sanırım 5 keremi ne değişebiliyormuş , onun bi sorun olmayacağını anlarsam bunu almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz? Bunun haricinde LG demeyin lütfen çünkü LG markasına şahsi uyuzluğum var ve döküntü mal sattıklarını düşünüyorum.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kafana takılan tek sorun region gibi görünüyor ama 8.5 gb'lık boş DVD+R9 medyayı burada bulma ihtimalini göz ardı ediyorsun. (Ne bileyim senin aklını çelen konu bu 8.5 gb olayıymış gibi geldi bana) Region probleminin çözümleri genelde çok basit. Firmware update, ya da jumper ayarı donanım için birde XP'yi oyalamak için bir software. Hatta bazen sadece software.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 8.5 luk olay yakında standart olacak nasılsa, şimdiden almışken öyle bişi alayım diyorum =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ayrıca bugün chipde aldım ondada çok iyi feedback vermiş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar