copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 makarnayı az pişir, yumurtayı da teflonda yap madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 inanılmaz, gerçekten inanılmaz. okuma yazma öğrenebilmiş adamın yemek yapamaması garip geliyor bana. no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Makarnayı eriten arkadaşlar; GÖZÜNÜZ YOK MU? Kaynar suya attıktan sonra hiç birşey bilmiyorsanız arada bakın, çatalla bir makarna alıp sertliğini yumuşaklığını kontrol edin. Mühendis adamlarsınız makarna pişiremeyen mühendis mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 amcamlar istanbula tasindi bole, ilk defa gidicez hosgeldine yengemde biliyor benim etci oldugumu, ama yazik supertaster oldugumu bilmiyor gitmis ozene bezene sarapli et yapmis deli gibi acim ama bir lokma aldimki ihhh imkansiz yiyemem, rezalet tadi bana ama herkez yiyor bole karnim tok cok yemek yedim numarasi yaptim, ama kirilmasin diye et sahaneydi hastasi oldum superdi superdi dedim, al eve gotur acikinca yersin dedi hayir diyemedim koca bir torba paketledi geldik eve, kopegide komsuya birakmisiz haliyle beslememis, kopek daha ben soyunurken bulmus eti, annemde kiyamaz verdi kopege, 3 kilo kucuk hayvan zaten, yedi o sarapli eti buldu kafayi balkondan dusuyordu aptal hayvan yalpalarken, ole 1 gun sersem sersem gezdi yazik ehueeheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yemek kursu veririrm birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 senko said: yemek yapamamak kötü birşey ya hakketen, bende en son makarna yaptığımda ekmeğe sürüp yemiştik. ekmeğe makarna sürüp yemek.. alkdshagjgdvadjkaşldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar