Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Muğla'daki arkadaşlarım olayların devam ettiğini söylüyo bi çocuk vurulmuştu ölmüş.Evlere falan dalmaya çalışıyolarmış taşlıyolarmış falan evlerinden çıkamıyo millet. Var mı muğlada oturan arkadaşlar bizi bilgilendirebilcek olan? Siyasete giriyosa kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 olaylara garışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Biz seni okuyasın diye gönderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Anan,baban ne der sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kapılar açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gereksizlik abidesi bir olay . Kürt bir vatandaş bir hanım kızımıza laf atmış ordan ülkücü bir vatandaşımız napıyon lan sen demiş sonra olay etnik kavgaya dönüşmüş . Polis kurşunu diyolar ölen çocuk için. Sonraki gece bu vurulan arkadaşın tayfası 200 kişi toplanmış ülkücülerin takıldığı cafe bar evleri taşlayıp basmışlar. Sonra polis gelince de ara sokaklara dağılıp milletin evini zorla sığınak olarak kullanmaya çalışmışlar. Ayıptır günahtır tabi bu yapılan. Aralarında olan olaylar aralarında çözülse iyi ama yoook illa olayı büyütüp masum insanları rahatsız edicekler. İnsan anlayışsız bir varlık bu kadar basit. Karşındakinin görüşüne saygı duymak gibi bir şeyi hayatlarında duymamış insanlar yüzünden böyle olaylar çıkıyor. Böyle eve zorla girmeye çalışan tipleri duydum mu o ev sahibinde pompalı tarzı bir silah olmasını diliyorum hep. Bu nasıl bir magandalıktır bu nasıl bir zihniyettir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 haha, biri öyle evime girmeye çalışsın alırım içeri, sonra balkondan aşağı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 işte hepsini toplayacan diri diri yakacan. yok yani zorbalıkta bi yere kadar arkadaş kendi aranızda halledin bari ne diye insanları zor duruma sokuyosunuz denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 provokatorler yine amacına ulasmıs. ogrencisine kadar ezik bir milletiz. hani universite ogrencisi de bunları yapıyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 olay neki kisaca aciklasa biri.bugun tvde de gordum ama pek anlamadim. ben okuyom ya diyen tipler vardı .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 O kadar boşuna mı yazdım usta 3 post üstte var açıklaması sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar