Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bir çok ülkede olan, ama Türkiye de hala mevcut olmayan pervaneli uçaklar ile kısa yol seferleri bir olsa.. Daha da ucuza gelecek bu seyahatler.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bir de neden daha ucuz otobüsten anlamış değilim?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 atlasın bodrum uçakları boeing mi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bu aralar ben de gidicem bodruma. onun için bayaa ilgilendim olayla. =P sitesi falan var mı bu atlas'ın?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 atlasair.com sahibinin cocugu yapmis galiba ahahh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 harbi ha[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 www.atlasjet.com =P bu arada anlamadım sitede 89M yazıyor. neye göre 59M?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 07 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bunu neye gore kime gore diyorsun fly a binmedim ama onur gayet iyi heralde thy ile ic hatlar ucaniniz yok direk belediye otobusune kanat takmislar baska birsey degil acikcasi onur thy ye takar her sekil said: LeadeR, 06 Ağustos 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ONUR Air ve FlyAir 'la yolculuğa çıkılmaz. Otobüsle git daha iyi. O derece kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 olay sole buyuk vergi indirimine gidildi ucaklarda ozellikle yakitta buyuk vergi indirimi var said: Prawler, 07 Ağustos 2004 01:11 tarihinde demiş ki: bir de neden daha ucuz otobüsten anlamış değilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 geçenlerde gazetede okudum flyair'a ait uçak kalkarken kuleye haber vermemiş. insan hayatı çok ucuz valla. nerdeyse çarpıyomuş kalkarken başka uçağa.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bu flyairin Atlas ile ilgisi yok sanırım demi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 thy son dönemde biras problemler yaşasa da hala türkiyenin en iyisi, dünyanın da önde gelen havayolu şirketleri arasında..onur air thy'den iyi demenin hiç bi dayanağı yok..öyle 2 uçuşla anlaşılabilecell şey değil ki bu.. atlasjet ve onur air kaliteli ama fly-air henüz kendini kanıtlayamadı ve bence uzak durulmalı..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar