Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık, böle kocamanlarından

senko

Öne çıkan mesajlar

"daha gradoyu duymamışsın" lol. neyse polemiğe girmeyeceğim adamın topici piç olmasın.
3k çok bir para değil. paran olduktan sonra custom yaptırırsın diyorum. adam yarım bin lira demiş, grado semi proda en iyiyi yapıyor olabilir, ama above casual user da en iyisi dr dre yeni çıktı. 3 yıllık ürünler gösteriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu duymadım, duymayıncada dünya kararmıyor, gayet güzel müzik dinleniyor, sen duymuşsun da ne olmuş, kullanıyormusun önerdiğin ürünü, bak gerge kullanıyormuş lafım yok.

sıkma canını büyüyünce sende alırsın.

al bak senin siteden tanıştırıyım

17.000 dolar

seinheiser profesyonel alanda çok fazla kulaklık üretmiyor, ama bir firma isterse, parayı basıp istediği range de en iyisini üretebilir. grado en iyi diye birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değil de
bende vaktinde güzel bi kulaklık alayım demiştim (güzel dediysem 150-200 civarına işte)

sonra grado'nun ekonomik bir modelini buldum böyle çok övüyorlardı grado grado diye

grado sr60 aldım. Hiç içime sinmedi hatta baya tırt bi kulaklık olduğunu düşünüyorum baslarda titreme bile yapıyordu ıyy

bana denk gelen kopyası mı kötüydü o model mi dandik bilmiyorum da öyle bir anım işte.

bu arada bu kulaklık sevdalıları var ya (bişey-fil diyorlar kendilerine) acayip radikal ve acayip garip insanlar

pati'de de vardı bi tane 500liradan ucuz kulaklıklarla dinlediğimiz şeylerin müzik değil çamur cızırtı falan olduğunu iddia etmişti heheh

diyeceğim o ki diyeceğim bişey yok boş boş konuşuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha custom kulaklık yaptırırsın nasıl bir sav abi? Amfi mi gitar mı ne yaptırıyorsunuz? :D

Senko, müziğe yönelik kulaklık al derim. Şöyle açıklıyım, multimedia ağırlıklı işler için yapılan kulaklıklar sesi kolorize ediyor. Yani daha doğrusu kendi karakterini katıyor. Ama müzik yapmak için ne kadar karaktersiz bir kulaklık alırsan o kadar iyi.

Ben Beyer Dynamic DT-770 ve AKG 240S kullandım uzun süre. İkiside çok güzel kulaklıklar. Hem monitör olarak güzel iş görürler hemde oyun film müzik gibi işlerde iyi götürürler. Ancak bir kulaklık amfisine ihtiyaç duyabilirsin.

Daha orta yollu ürünlerde var hem multimedia hemde müzik için kullanılabilen. AKG ve Senheiser'ın bu tarz ürünleri olması lazım ama modellerini şimdie hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah :D Nickin muhabbeti çok farklı aslında. 2 tane foruma üye olmaya çalışıyordum. Bi türlü olamadım. O sırada Steve Vai ile ilgili bir yazı okuyordum he is a perfectionist falan diyordu. Bi denedim tuttu. Sonra yerli yabancı hangi foruma yazsam sorunsuz hesap aldım bu nickle. Çokta mükemmelliyetçi bi insan değilim :D

Neyse Senko, önceliğin neyse ona göre davranmakta fayda var. Senheiser'ın güzelcene bi kulaklığıyla MP3 dinlemek, BeyerDynamic DT770 ile dinlemekten daha zevkli. Niye dersen o kendisi böyle tatlı tatlı bassları tizleri de yuvarlıyor falan ses daha dolgun geliyor. İmkan olsada denetebilsem. Ama diğer taraftada gitar kayıt ediyorsun diyelim. Diğer tipteki kulaklıkla edersin. Sonra speaker'lara bağlayıp bi dinlersin bass mass yok kayıtta. Oysa monitör ile kaydetsen herşeyi kaymak gibi duyarsın ne eksik ne fazla. Onunda o avantajı var işte.

Monitör kulaklıklar herşeyi olduğu gibi vermeye çalışıyorlar. O yüzden sıkıştırılmış formatlarda biraz yavan kalıyor ses :) Gerçi aslı o ama işte. Neyse. Ha birde uzun süre kullanınca yoruyor bu monitör tipi olanlar. Sürekli geniş frekans yemekten sanırım. Birde sesleri düşüktür, kulaklık amfisi gerekir bazen.

Özetle yerinde olsam monitör kulaklık almazdım :) Zaten çok pahalılar. İlerde sırf müzik ile ilgilnenmek için birtane alırsın belki. Senheiser'ın AKG'nin falan böyle tatlı modellerinden, hem müzik hem multimedia amaçlı kullanılcak bişeyini bul devam et derim.

Kulaklığa çokta büyük paralar yatırmak mantıklı değil hani. Çünkü verdiğiniz ses kaynağı belli. MP3 dinliyceksin, oyun oynayacaksın, Divx izleyeceksin. Hani muhteşem ses almak istesen ona göre ses kartın olmalı, ona göre kaynaklardan dinlemelisin işte Audio Cd olur, Blue-Ray olur, hatta kabloların bile ona göre olmalı. Audiophile insanlar ordan sonra kafayı yiyorlar herhalde. Hiç özenmedim kendilerine :D

Benim görüşlerim bunlar konu hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kulaklık başlığında kavga mı edilir aptal mısınız?

Mediamarkt'tan A4 tech aldım ben idare etsin diye 20-25 tl ye falan, içerden çok dışarıya ses veriyor şaka gibi. Baya kocaman kulaklık, ellerinde kaldı herhalde ondan ucuz falan dedim, meğer kulaklığın yanlarında hoparlör varmış dışarıya ses versin diye asşdklasşd.

Ben sadece bilgisayar ve ipod da müzik dinlemek için istiyorum birtane.

Ne önerirsiniz?

edit: Çok pahalı olmazsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...