zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 evet. 2 gündür sağ göz kapağı kasımda sorun var sinir oluyorum arada böyle seğriyo falan gözüme yumruk falan atıyorum.başka böyle bişey yaşayan oldu mu ne zmn geçecek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben gozume tombow kalem sokmustum gecmisi. gunde 2 tane b12 vitamini kapsulu al, bide hafta sonu oversleep yap, yani suyunu cikarana kadar uyu gececektir aninda. bende 2 hafta surdu bu formulle gecti. uykusuzluktan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pogodi said: pogodi said: sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 reyou said: ben gozume tombow kalem sokmustum gecmisi. WTF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cok pimpirikliysen dr a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar