Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu eviniz boş olsaydı ne yapardınız?

Seperate

Öne çıkan mesajlar

evet dresq stüdyo daire
amerikadaki karşılığı war bunun mesela şehir içinde tutulmuş olan parası şehir dışındaki villalardan daha pahalı olan daire demek hem küçük hem 1500 $ mesela amerika da şehir dışında villalar 400 $ ken mesela[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 06 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Valal her gunki gibi 3 odada 3 farkli muzuik acarim ondan ona dolasirim.

Mesela birinde queen+animals, birinde doors+jimmy bide led zeppelin+white stripes oluyo ole salin salina dolasiyosun muhtesem bi his. Varsa bi bardak rom, yoksa.... yoksa icmem bisey evde yanlizken icmek pek saglikli bi durum degildir. Insan cagiririm birlikte dolasiriz. Geyigine tartisiriz baska odalara gideriz muzikten sikilinca degismek icin ya barisiriz yada anlasarak oda degistiririz (cooooook zevkli oluyo hele bole 5-6 kisi olunca baya entirikali oluyo insanlarin hey joe dinlemek icin ne yaptigini bilemezsiniz)

ehueh beraber yururuz sora butun patıler katılır ev tasar ve patlar heu elımıze tesbıhde alırız =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

sağol bilgilendirdiğin için boccob
herşeye verecek cevabın var senin be![signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir şey yapmam..

evde tıkılı mı kalıcam be...

Macera planımı yapar çıkardım dışarıya...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla evde aksiyona girilip ortamlara akılabilir her şekilde[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...